Hair tattoo ♥

10:36 AM


hye hye hye? wan kembali sekali lagi dengan rambut baru. hehe. mcm mne smart tak rambut wan? :) buat mcm ni tak haram ok.. lain la klau buat tattoo kt kulit.. 2 konfom haram..

baik buat kat rambut je.. senang je nak hilang tatto ni.. tungguh je beberapa hari..hilang la 2.. bukan lama corak ni bleh bertahan.. wan rasa seminggu je bertahan..pastu hilang da tattoo 2.. huhu.. 

lagi beberapa  hari je lagi wan dan dia couple selama 2 bulan.. :) auww!  auww...! kita tak pernah gado..hehe.. wan dan dia saling percaya, setia dan jujur..sebab 2 bleh kekal lama..semakin hari..semakin bertambah rasa syg wan dan dia..auwww~ auwww~~ 

H ♥ R

You Might Also Like

2 comments

  1. haha. menarik betul. kat rambut pun jadi kan. btw, semoga bahagia dgn si dia. cehh. haha

    ReplyDelete
  2. Huhuu..suke tgok kalau lelaki buat hair style cmni.
    =D

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...