Bunga tulip merah khas buatmu syg ♥

8:03 AM

*wink* *wink*!


hye semua? tengah buat pe 2? busy yea? hoho. meh ar baca entry wan kali ni. hehe. sekejap je..tak panjang pown cite wan..lalalala ~

kat entry wan sebelum ni..wan kata wan da deactive account fb wan kn? huhu.. skrg wan da active kn semula  account 2..ni sebab couple wan pandai pujuk wan. hehe..tak sampai berapa jam wan deactive account 2..wan da active kn smula..

pape pun..sebenarnya wan jugak yg salah. sebab kuat sangat jeles..jeles berpada2 plak 2..huhu.. dan thanks pada kawan2 blogger wan yang ada komen entry sebelum ni.. baru wan sedar..yang tak baik jeles berpada2 ni..nanti membawa pada..hihi.. >.<

sayang..bunga tulip kat atas 2 khas untuk syg..! :) syg kn nk bunga tulip..hehe..ambil la bunga tulip 2 ea..muah! muah! I LOVE U 4EVER!!


H ♥ R

You Might Also Like

12 comments

  1. wahh sweetnye wan.. :)
    utung dia..jeles ni huhu

    ReplyDelete
  2. untung la si dia..>__<

    p/s~ semoga kamu bahagia dgn si dya terchinta..

    ReplyDelete
  3. MohdHaz : jelez? :P hehe..lalalala...jgn la jelez..pape pun..jelez je la..hihi

    ReplyDelete
  4. untunglaa..semoga bahagia k..doakan aku juga wan. :)

    ReplyDelete
  5. nur farahin binti sulaiman : eh! tk de la..wan yg untung sbnarnye.. :)

    ReplyDelete
  6. Faizan : hehe..amin... :D ok..bleh je! wan slalu doakan kbhgian utk kwn2 wan.. :D

    ReplyDelete
  7. Wan, dulu aku pun jeles jugak... agak kuat. But, aku buang sikit2 menda tu sb aku xnak dia nangis2 sebab aku.=) skang, aku bahagia dengan dia. Alhamdulillah. =D

    ReplyDelete
  8. Awan Nano : hehe..btul3.. :D jeles tndanya syg kt org 2 kn.. :D

    ReplyDelete
  9. Raizan : waaah! smpai nangis2 gitu..hehe.. wan pun nk try buang sikit2 benda 2.. huhu..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...