Cerita da Lepas ~

11:22 PM

Assalamualaikum...sorry la wan lambat update blog wan ni.. ni carita kemarin + hari ni..hehe..
bukan nye apa.. wan lupa nak update..penat sangat2x..fhm2x je la dari bandar sandakan kmrin..huhu..hbis 1bandar 1round..hehe



tapi yang spcl nya..wan makan ikan bakar..sedap ~ jgn jelez... jarang tau bleh jumpa ikan bakar ni ~
ni buatan org sabah [islam] =) tpi kebanyakan pelanggan dia org cina.. =) 1malaysia la katakn..hehe


time ni singgah kat masjid nak solat..sempat lagi wan ambil gambar..hehe.. muka berminyak.. huhu ~ nak balik umah ~ cuci muka ~ huhu..



ni Lady Gaga dia ada buat perform kat Grammy Awards pada 14 feb 2011. . wan tengok secara live kat channel 711.. mcm wan betul2x berada kat acara 2..hehe. . lagu dia ya terbaru . . BORN THIS WAY.. mmang
best sangat2x . . love u Gaga !! go Gaga ! hehe..
ni awards yang dia dapat kt Grammy..

Awards that gaga wins .
best short form music video 4 bad romance
best pop vocal femal 4 bad romance
best pop vocal album 4 the fame monster .

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...