Keliru . . nak Letak Tajuk ape ? hehe =)

12:11 PM

Assalamualaikum ? ?
Peace nO waRs ! hehe =)
Hari ni baru wan update blog..
Semalam Tak sempat..penat baru balik dari sandakan..
..
..............................

....
Pic kat atas ni la yang wan kata novel best ! selama wan bersekolah kat sekolah menengah..
ni novel paling2x wan suka..
suka Sangat !
tajuk novel ni 'Kabus Di Perbukitan'
kat sekolah da mula masuk chapter novel..yeah2x..
wan kena buat sinopsis =)
....
........................

.................
Ni plak pic Time wan gi Bandar Sandakan kat umah mertua KAKAK WAN.. =)
bukan mertua wan..hehe
Smart x?? hehe..
mm..
.....
Tujuan wan ke Sandakan Buat apa??
...

.............
wan ke Sandakan..sebab nak hantar kakak wan pergi airport..
balik sarawak....hhuu =(
kakak wan, anak dia dengan husband dia..
Sedih Sangat.......
dorang naik 'MAS WINGS'
wan dapat Duit Rm50 lagi..kakak wan yang bagi..
tapi semua 2 tk sama..wan tetap akan miss kakak wan..huhu
...
...........
biler la lagi wan bleh jumpa dorang..huhu
k la..
sampai sini je.. bye..

Thanks sudi baca sampai habis =)
Korang memang pembaca setia wan..
kalau da baca.. jangan lupa like plak..hehe.. =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...