Sekolah ♥ Sekolah ♥ dan teruskan Bersekolah ♥ =)

10:20 AM

Assalamualaikum..hehe.. =) hari ni hari pertama persekolahan . setelah cuti 2hari [isnin dan selasa sempena cuti peristiwa dan maulidur rasul].. stlah 15minit perjalann menaiki kereta sewa..akhirnya smpai kat skolah..rasa nerves sikit bila msuk kat pagar sekolah.. tpi rasanya wan da lewat sampai kat sekolah..sbb kedengaran nyanyian lagu sabah tanya air ku berkumandang d kawasn sekolah.. wan pun cepat2x la naik tangga utk ke kelas.. huh! penat jga rasanya wan naik tangga.. byangkan je la.. wan terpaksa menaiki lebih 100anak tangga utk sampai ke kelas setiap hari =)



da sampai kat kelas..wan terkejut sangat2x . .sbb warna kelas wan da berubah.. korang teka la warna ape?? mesti korang tk thu..hehe.. warna biru dan pink . . harap2x la kelas wan dapat nmbr #1 keceriaan..hehe



belajar mcm biasa tadi.. =) semua p&p berjalan dengan lancar tadi.. cuma cikgu sejarah tadi tk masuk..sedih~~sejarah 2 favorite subjek wan..huhu ~ Prinsip perakaunan tadi senang je.. wan da semakin faham dengan subjek account ni.. =) just nak buat review ape y wan bljar kat form4.. =)
lepas 2.. pukul 12:05pm wan ke masjid..ada solat berjemaah [zohor]..lepas solat..sambung belajar semula.. tpi kali ni pun ckgu PSK tk de masuk..huhu ~ free lagi.. wan pun ambil masa 2 utk berbual sambil membuat nota Bahasa Melayu [Peribahasa].. pkul 2pm.. balik sekolah..penat... ~ balik rumah je..terus mandi + makan + tidur.. huhu ~ 2 je la cerita wan utk hari ni.. =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...