Tuesday, February 15, 2011

Time Maulidur Rasul 2011

Assalamualaikum w.b . . sebelum terlambat wan nak ucapkn selamat menyambut MAULIDUR RASUL..hari ni kat tempat wan ada sambutan Maulidur rasul...best ! =) tapi kali ni wan dengan budak2x je...semua kwan2x wan y besar2x tk thu ke mna menghilang..hehe



ni la budak2x yang wan maksud kan. . ni cousen wan..hehe.. nakal dua2x . .yang boy 2 nma dia anib [nma panggilan] yang girl plak wawa.. =)



ni kakak dia [wawa] . .lebih putih dari wan..malu~ hhuhu  . (~_~)



ni plak kumpulan nasyid lelaki . . nnti ada masa wan upload video dorang nasyid k..tapi kesian gak kumpulan ni..hehe.. hnya tuhan yang tahu kenapa.... hehehehehe



kumpulan nasyid budak2x . .hehe.. cousen wan ada ikut . . korang cari la..hehe..
semua budak2x . .suara pun..suara budak2x . .


sempat lagi bergambar at dlm masjid. .ish3x . .time ni ada ceramah... kwn wan yang bagi ceramah..best la jga ceramah 2..banyk yang dpt =) lepas habis je acara sambutan maulidur rasul ni..wan terus balik umah ~ penat ~ makan + rehat = tido..hehe

#ok la..sampai sini je cerita wan. . hehe..byebye..salam..nnti wan update lagi..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers