Senior Year ♥ =)

11:45 PM

♥ Assalamualaikum ~ ? ♥
hari ni wan nak share pic2x wan ngan kwan2x kat sekolah =)
tengok la warna kelas wan cantik kan muka pun belum sedia nak bergambar..hehe..
wan akan miss korang semua..huhuhuhu ~ Good Luck Spm my mengambil SPM pada tahun 2011 ni.. ♥



ni wan ngan kawan2x ♥ kami la kaki2x on9 and blogger =)
masing2x da ada blog ♥.....



tengok la.. bila nak ambil gambar je..masing2x da pandai pozing sendiri..
pantang tengok camera..hehe ♥ pape pun.. ni la kwn2x wan.. hhu ~ msti wan akn miss korang semua nnti.. =(
hrap2x korang tk lupa kat wan.. ♥



♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ♥ ♥  ♥  ♥  ♥
sayang korang smua !  ~ ♥ weekk.. nak muntah ~ hehe
gurau je la.. tahun nie..last da kami sama2x..pastu..masing2x buat bodoh..hehe..
harap2x la..lepas ni..kami semua bersama2x juga.. ~ amin.........

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...