Cerita ku pada hari jumaat.. =)

1:40 PM

assalamualaikum..?

hari ni tk de ape y berlaku kat wan..hehe.. wan start dri pkul 11am..
time ni wan da bersiap nak gie solat jumaat..
first time awl brsiap..slalunye msti wan lmbt..hehe..
bkannye apew.. wan klau mandi..mmang lmbt..klau bleh 1jam baru hbis mandi..hehe..

slpas solat jumaat.. wan trus gie pejabat pos..coz.. ada brang wan yang smpai.. wan naik keta sewa..hehe.. wan da smpai pejabat pos.. tpi tk de pun barang wan 2 [penat je] huhu ~

selepas wan gie pejabat pos.. wan pergi la PERPUSTAKAAN DESA.. nak online dan download somethng.. stlah wan smpai prpustakaan 2.. tk de sape2x kat sana..just kakak yang jaga perpustakaan 2.. huhu ~

wan pun online la.. =) wan nak download photoshop cs3.. tpi besar sngat size photoshp 2..trpaksa la tunggu lma sikit..huhu.. sambil2x 2..wan pun on9 FACEBOOK.. time 2.. cuaca mcm tk brpa ok..huhu ~ mendung2x sikit.. wan pun brjaya la download photoshop 2..


Tapi ?? mcm mna wan nk ambil photoshop 2..??
wan on9 guna pc kat perpustakaan 2..huhu ~ wan tk de bwk pndrive..huhuhu.. so.. wan pun pinjam la pndrive kakak 2.. dia kata.. dia tk de bwk..huhu ~ tpi time first wan msuk perpustakaan 2..wan ada tngok pndrive warna pink kat ats meja kakak 2..skrg dia kata tk de..huhu ~ kedekut punya org..huhu ~ terpaksa la wan simpan je dulu photoshp 2 kat sana.. hrap2x tk de sape2x y padam.. =)

Selepas 2 wan ke mna??
wan balik umah..hehe.. wan terpaksa tunggu keta sewa dtg ambil.. awan pun da gelap..tandanya nk hujan la 2..sunyi sngat2x kat taman depan perpustakaan 2..huhu ~ jam kat tngn wan menunjukkan pkul 4:20pm..

pukul berapa keta sewa wan datang ??
pkul 5:30pm..lama kan keta sewa wan dtg.. wan ada bwk netbook + brodband wan.. so.. ape lagi..wan on9 la..sambil tnggu keta sewa..tk bosan sangat..hehe..
Sampai kat umah wan buat apa ?
sampai kat rumah je.. wan terus mandi.hehe.. wan nak on9..tapi malas.. so wan pun buat nota.. time 2.. pkul 7:00pm.. wan buat nota sejarah..sampai la pukul 9:00pm baru siap wan buat nota..huhu ~ penat gak.. tpi kena berkorban..hehe.. fhm2x je la.. kn SENIOR YEAR.. =)

#ok la.. sampai sini je cerita wan utk hari ni.. insyaAllah.. esok wan update lagi.. bye..salam.. =)

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...