Tuesday, February 22, 2011

♥ continue living... continue living... ♥

Assalamualaikum?? ♥
Hari ni.. wan ke sekolah macam biasa.. cuaca pun ok.. but.. =(
my book is lost ..wan nak cari di mna?? tolong wan..huhu ~



banyak sangat homework..huhu ~ antaranya.. homework english.. tapi homework ni best sangat.. 'menulis sepucuk surut utk pen-pal = kwn pen.. korang tahu ?? wan tak thu..hehe.. hantar sepucuk surat 2..kpda kwn kita yang tinggal jauh dari kita.. so.. kena la cari alamat.. korang tahu nak cari alamat kat mne?? alamat siapa2x je.. huhu ~ kalau bleh.. wan nak alamat dari luar negara.. =) bleh dapat kwn baru.. ada lagi satu berita hot.. ada seorg pelajar kat kelas wan..makan penadol enta brpa biji 2.. tpi dia tak makan nasi.. giler kan!! time rehat 2.. dia just mkn penadol.. disuruh p makan tak nak.. so..time english subjek tadi.. dia pening2x + mata dia bengkak . . takut wan tengok.. dia pun kena hantar ke hospital kinabatangan.. sebab.. terlebih mengambil ubat..~ wan rasa.. dia nak bunuh diri kowt.. huhuuh ~ ataupun nak cari perhatian..ish3x.. wan pun tak thu motif dia makan penadol banyak2x..

#wan tulis sampai sini je la..penat.. tired sangat..................hujan plak skrg nie.. ok la.. byebye.. =) thanks sudi baca.. hehe..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers