Friday, February 18, 2011

♥ Thanks ♥



hye hye hye. . .hehe.. kali ni wan nak ucapkan thanks to my papa , mama , kakak , abg , adk  dan kawan2x ♥ wan.. terutamanya kawan wan kat facebook and school  =) 
sebab sudi bersama wan selama ini ~ wan tahu.. ada sebilangan d antara korang semua tak suka wan.. betul kan?? biasa la 2.. kadang2x manusia ni ada yang berkenan.. dan ada yang tidak.. tpi wan harap sangat2x . .korang kekal bersama wan.. wan sayang family wan sangat2x. . wlaupun.. time kecil wan selalu je kena buli oleh kakak and abg..hehe.. wan tetap syg family wan..sampai akhir hayat wan.. =) wan nak ucapkn thanks juga buat musuh2x wan.. korang banyak mmbantu wan mmperbaiki diri wan.. 
♥ wan masih teringat pada sseorg yang jauh dan telah pergi dari hidup wan..huhu ~ mcm2x la perasaan wan.. sedih + resah + redha . . tpi wan miss dia sangat2x..wan nk ucpkn thanks kat dia.. dia da buat wan bahagia..walaupun seketika. .huhu ~ mungkin dia da lupakn wan................ =( 

#ok la sampai sini je wan nk ucpkn thanks..♥ sape2x yang wan terlupa 2..sorry sangat2x . .tk sengaja..hehe..

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers