Saturday, April 23, 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN ♥


ASSALAMUALAIKUM..? korang apa khbar? sihat? wan harap u alls sihat2x je =) 
Hari ni wan join GA paling best! biarpun ni first time n wan buat entry ni pkul 4pagi.... ~ tapi wan nak try gak.. gpun wan mmang pminat STRAWBERRY mcm akak Hajar Hasan...
aik?? mcm kenal je..hehe.. nama wan Mohd Rizwan B Abdul Hassan.. 
Hampir sama nama papa kita..hehe.. gurau je =)

Syarat2x nak join GA ni senang je..

1.Terbuka kepada semua blogger di Malaysia tanpa mengira usia mahupun jantina.
2.Merupakan 'peminat STRAWBERRY' di blog Hajar Hasan. (optional)
3.Sila letak tajuk entri "1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN".
4.Letakkan juga banner giveaway dalam entri anda berserta backlink ke entri ini
5.Tag 2 orang rakan blogger dan maklumkan kepada mereka.
6.Hantar entri penyertaan di ruangan komen entri ini.


2 je..syarat2x dia..senang kan ~ jom la join GA ni =)
kalau korang tk nk join pun..doakan wan menang je..hehe.. :) 
give me peluang utk menang ~
...................................................................



dengan lafaz Bismillah ~ wan telah pun join GA ni . . 
~ wan telah upload 1picture utk GA ni.. =)
ok tk? ok kn..hehe..

wan tag 2 org kwn wan..


wan da tag ~ so.. harap2x korang bleh join ~
sedih.. konfom tk menang if smua yang join teror2x.. 
tk pe.. belum tentu g kalah..! wan pasti boleh..huhuk.. =)
ok la.. Good Luck wan! =)

1 comment :

HAJAR hasan said...

teehee~ yeeaahhooo! lawatan rasmi dari pihak penganjur. terima kasih sudi join!

all the best ya~ ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers