Saturday, April 16, 2011

Peace, Love and Happy =)


Hey hey hey ~ waduh ~
malas banget wan mahu buat entri baru..
ttiba plak kena sampok jin indonesia..hehe
#okok
kita kembali kpada topic perbincangan kita pada harini ialah..

"PEACELOVE AND HAPPY"
korang faham ka msj yang ingin wan sampai kan?? hehe..mesti u allz tk fhm kan? mm..kita must PEACE kat semua org..tk nk gaduh2x.. kang nnti lekas TUA..huhuhu ~ lepas 2 if da ada peace kat dlm diri u alls..u alls must ada rasa sayang / love kat semua org.. tk kira la dia miskin, kaya, tua, muda...semua 2 sama je..kalau ini pun u allz da ada.. konfom la.. hari2x akan datang kamu akan lalui dengan perasaan happy.. =)

seperti yang wan kata tadi :: wan pun sebenarnya ada masalah untk tk nk gaduh ngan sape2x..sape la yang tak panas if org kat luar sana 2 cari gaduh ngan kita kn.. kadang2x pun.. kawan ngan kawan brgaduh ~ ni pun perkara biasa.. tapi if korang nk gaduh 2.. jangan la gaduh smpai da tak nak berkwan semula.. 2 da tk bagus utk kesihatan..huhu..

ok la..sampai sini je.. =) see u next time =)
don't forget to click LIKE after u finish write my entry.. =)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers