22 April 2011 ♥ Hang-Out with my Friend ♥

5:26 AM

pada 22 April 2011.. wan dengan kwn2x wan + seorng cikgu (sr.Adrian)..
pergi ke BANDAR SANDAKAN.. time ni GOOD FRIDAY.. so.. tk de skolah.. cuti..
time ni 2..best sngt2x.. kenangn pahit dan manis ada..hehe..
tapi yang sedihnya ~ best friend wan tk dapat join kita org..huhuhu =( sedih ssngt..
tk pe la.. laen kali kita pegi ssama =) ♥
pic2x kat bawa ni.. time kami kat panggung nk g tngok wayang "RIO"
best!  jom layan pic2x ni ~ ~ ~ ~ 

  ee.. takutnya ! sape kat sebelah wan 2? mcm hantu je... ♥

 Bukan hantu la ~ 2 cek daty.. hihi ~ buat muka gemuk! hehehe.. ♥

huhuhu! cek daty minum dua pepsi ! mana adil ! wan pun nk dua gak!

 ira my best friend ! ♥ kita paling mantap..! hehe..

ni wan dngn cik daya =) ♥ kami paling menang! hehe


knpa mcm blur je gambar ni ~ cik daty mmang tk pndai ambil gambr.. =(
tk ley jadi photografic (btul ke ejaan wan 2.?) huh~ hehe

ni sape plak?? mcm kenal je.. tngok kat blkang lelaki 2.. dia guna beg 'DOMO'..



ni wan dengan kawan2x wan la..hehe.. lelaki yang guna beg domo 2.. wan =)
jangn jelez.. :-
P ♥

.......
Time ni da nak balik! yahoo! penat sehari berjalan tk henti2x..wkwkw.. best gila time ni..
aku ngan daty mmang bnyk kenangan pahit dan manis..
daty ko ingt ka? time kita bergmbr kat dlm kedai 2..huahuahua..malu aku sngt2x..huhu..=(

You Might Also Like

4 comments

  1. nice laa "abg iwan". hahaha
    bju kuning lagi nice . hahaha

    ReplyDelete
  2. haha~ ade2x je la.. abg? euuww..! panggil wan je..
    hahakz.. ira 2..slalu nice =)

    ReplyDelete
  3. yeah . ira nice ,>
    i also acknowledge she always nice you .
    hahahahha~~~~

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...