Monday, April 18, 2011

"ONE WAY"


Assalamualaikum? harini korang apa khbr? sihat? sakit? bgus la if sihat..kalau sakit g hospital...jgn lupa mkn ubat..wan sihat gak..hehe.. pepagi buta ni..wan tetiba je rasa nak buat entri baru.. tapi tak tahu nk letak tajuk apa..huhu ~ kjap ek..wan nk fikirkn dulu.. !@#@$#%%^^&&*(*^%$#@!..... da dapat ! wan nak letak tajuk entri kita pada kali ini ialah 
"ONE WAY"
nak tahu nape wan letak tajuk 2? lu fikir la sendiri..hehe.. gurau2x je..jgn marah..sebabnya.. wan nak ceritakan cara untuk kita berjaya just ada satu jalan je.. iaitu.. BELAJAR... tak kira la mcm mna cara kita nk belajar.. asalkan korang faham ! hehe... bersambung................


BUNYI APA 2?
sorry tetiba kuar tajuk ~ tetiba je wan dengar bunyi burung hantu kat luar umah..huhu ~ seram ~ hilang mood nak tulis entri ni..huhu ~ wan tk tipu....... meremang bulu roma ~ (=_=) tutup mata + menaip..hehe..

KEMBALI SEMULA KE JALAN CERITA
okok ~ sorry.. tadi ada iklan..hehe.. seperti yang wan kata tadi.. if nk brjaya kena belajar.... tapi kalau setakat nk lulus je buat ape.. kita nak CEMERLANG , GEMILANG, DAN TERBILANG.. kan kan??
baru la best! so.. kena rajin2x la belajar.. kurang kan bermain.. time study 2..study betul2x..
time main.. main betul2x...haha.. ~ ok 2 je.. da hbis.... =) kepada semua pelajar yang akn menduduki Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)... Chayo2x.. jangan putus asa !time ni la kita tunjukkan yang tahun kita lebih baik dari tahun2x sebelum ni ~ amin ~


WAN BUAT PE 2?
wan nak kemas buku...and mandi..hari ni..wan nak mandi awl sikit..nak mengaji jap.. =)

Thanks Da Baca.. =)
Salam . . =)

Sila Like =)

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers