First Time Guna Tumblr.. =)

11:29 AM

mm.. tetiba plak semangat nk buat entri baru.. =)
mata wan pun.. blum lagi nak tdo..masih fresh la katakan..hehe..
korang ok?? jangan plak belum habis baca da tertido..huhu ~ rugi ~
sebenarnya.. Gambar2x kat bawa ni wan ambil kat www.tumblr.com best! tk rugi korang join ~.
TUMBLR ni macam blog gak.. tapi dia lagi easy la berbanding blog..tk caye try sendiri.. hehe..
.........................................

..
smart! wan suka tengok pic kat atas ni ~ smart ! like!!!!!!!!
..
 ..
ni la camera idaman wan... =) wan nk beli ni.. kan best if
bfday tahun depan dapat camera ni..amin..=)
pic kat atas ni pun wan ambil kat 'tumblr'..
.....

aaaaa.. ni la yg slalunya org tertanya2x XoxO 2 apa..
sebenarnya mksd dia
X=kiss/cium
O=hug/peluk
wow!! best 2.. kiss, peluk, kiss.. kena buat laju2x..haha..~
korang jangan tulis xoxoxo tk thu mksdnya.. korang must tahu..
ni pun picture from TUMBLR..... =)
semua pic cantik + smart ! like !
if korang da join THUMBLR.. follow wan sekali.. =)
wan tk de kawan kat sana..huhu ~

..........
...
Thanks sudi baca entri wan ni.. =)
korang tk sudi nak like ke?? huhu tk pe la..=(

..

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...