DESTROY WHAT DESTROYS YOU !

11:16 PM


Assalamualaikum?? korang apa khbar?? sihat?? wan harap korang sihat...! =) wan sihat jga..hehe...
 mcm best je tajuk kita pada hari ni kan..hehe..
wan buat tajuk mcm ni..coz.. wan tk puas kat sorang budak FACEBOOK ni ~
n wan tk faham2x ngan dia ni ~ ttiba marah ~
mcm ni la budak remaja zaman sekarang..huhuuhu..
sblum..wan cite lebih lanjut..korang tngok picture kat bawa ni dulu and baca dengan teliti.. =(
.....

.............
huhu ~ geramnya wan tngok budak 2.!! nama budak 2..
(Qystynabrokenheartedgurlz Stillcintaaddysbenarnya)
tngok...suka hati dia je mmaki kawan wan (Shekyn Shekarl)! sape yang tk marah kan ~
so..wan pun cuba send msj g facebook dia..
pastu dia replay la..
baca kat bawa ni pa dia replay
...

.......
bertambah la geram wan..pa bila wan tahu..
yang picture profile dia 2 palsu... 2 bukan dia..
hahaha ~ wan tk ley diamkan diri..cuz..ttiba je dia masukkan mama wan pula.. =( shit! damn! kalau girl ni ada depan wan ! siap dia ! wan terajang dia hbis2x..huhu ~
tapi time 2..wan masih boleh sabar..wan guna la ayat2x yang ok sikit wlaupun ayat 2 power gak..hehe..tak kesat di dengar..huhuh ~
time 2.. wan btul2x tk puas hati...!! huhu ~
nasib la wan ni penyabar..kalau x..huhuh ~ no komen..

"PERKARA NI DISEBABKAN"
-kawan wan (shekyn) tk replay msj dia kat FACEBOOK..so dia pun marah la..
-dia marah ni lain sikit...smpai family kita pun di bagi join..huhu

"PESANAN KEPADA SEMUA PENGGUNA FACEBOOK"
-pesanan wan.. korang jangan la sesekali buat mcm ni.. tk baik..dosa..
-klau korang tk puas hati pun..guna la ayat2x yang bagus n tk kesat (yg mcm wan buat 2..hehe)
-ni pesanan paling penting.. jangan sesekali guna pic org lain utk melakukan perkara2x yang tak baek..DOSA BESAR.. huhu ~
-yang last sekali..ssiapa yang kawan ngan budak ni kat FACEBOOK..lebih baek korang UNFRIEND je..coz.. tk de mknenye nk brkawan ngan org mcm ni ~ kalau boleh BLOCK dia sekali.. =)

ok Sampai sini je entri wan untuk kali ini ~ =)
sebelum 2..jangan lupa LIKE.. =)
Terima kasih kerana sudih baca entri wan kali ni =
)                         

                                                                            
 ~ LIKE  (^_^)                                                                                                                                                                  

You Might Also Like

2 comments

  1. ape jenis org la dia tu..pling bnci org suke mencarut..huh...

    haip..cik duyung a.k.a ca mieca (fb) dtg terjah n follow u..

    singgah cni juga ea..
    http://cikduyung.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks :) :) mmang dia ni mncarut je..huhu

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...