=( Assalamualaikum? =(

3:24 AM

korang sihat? wan sihat..hehe.. da lama wan tak update blog.. bukannya apa.. wan busy study.. banyak homework.. so tk dapat update and online facebook.. akhirnya wan trlepas dari semua 2.. 

wan ada 1problem lagi.. ni problem besar!! bukan besar sngt la.. wan kata ni problem besar.. cuz problem ni melibatkan kawan wan.. kedua2x pihak adalah kawan wan.. + ada org yang jadi batu api dlm masalah ni.. 2la tk pndai habis2x mslh ni.. ~ sampai bila la dia ni nk jadi batu api..!?
wan da malas nak kawan ngan dia ni! mula dari hari ni kita putus kawan! hehe.. gurau je.. huhu ~ nasib la wan tak jahat.. klau wan jahat da lama wan putus kwn dngn dia ni..huhu ~

''wan tak nak kawan2x wan gado d sbbkn perkara kecil mcm ni ~ tak kesah la if korang nk mngumpat wan . . yang penting korang tak gado sesama sendri..huhu ~ wan bukannya apa.. kita kan da besar.. pandai la fikir.. kita bukan budak2x lagi.. kalau budak2x tak pe la.. huuhuhu . . #wan kecewa ngan korang!"

ok.. kita stop smpai situ je.. wan malas nak cita 2..
sambung story wan plak.. eh! tunggu jap.. skrg da tanggal brpa ek?? lupa plak.. 30APRIL2011
tak lama g nak exam.. huhu ~ lagi 1week utk mempersiapkan diri dngn ilmu pngtahuan.. pastu tiba saat kita berperang..hehe.. exam smster 1.. =) kali ni.. wan akan study btul2x..wan nak dpt nmbr #1 kat kelas! and jadi best student kat sekolah.. insya'Allah..amin... korang yang baca ni pun..doakan wan ek.. =)

#ok la.. tiba masa untuk wan g mandi + solat + makan . . masa wan on9.. wan nk bagi limit.. tak nak on9 lama2x..

---> wan da dapat cinta + buah hati wan..klau nak tahu.. kena la sabor.. next entry wan ceritakn.. =) hehe ;) byebye..salam........

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...