Thursday, April 21, 2011

Sayang YOU !! dan HATE sorang CIKGU ! =)


...
WOw! bestnye tulis entry baru sambil dengar lagu.. korang pernah buat mcm 2?? tk pernah kan..hihi.. =) hari ni wan happy sangat2x.. cuz.. wan da hantar kerja kursus Prinsip Perakaunan wan.. =) skrg just nk bagi siap kerja umah Chemistry and Est..pastu.. da tk de kerja umah! yahoO!! sblum 2..time subjek 'BM' tadi..cikgu kata.. karangan wan da semakin bagus dan baik dari sebelum ni.. =) ok la 2...akhirnya bebas dari homework! =)
......
wan benci ngan sorang guru 2!! boleh dia kata kelas wan (5einstein) tk pandai buat
AKAUN KAWALAN PEMIUTANG & AKAUN KAWALAN PENGHUTANG !
bukan cikgu wani yang kata !
ada sorang guru lelaki yang kata! kalau ya pun jgn la sesuka hati hang nk kata mcm 2..! biarpun hang cikgu! if mcm ni la! wan mmang tk puas hati! yela..kata2x guru ni pun doa jga kan..! cikgu wani da ajar kami bagus2x ok! pleasa la..jgn sebarkan perkara yang tk betul kepada pelajar tingktn 4 yang ambil account jga!!!!

dasar!! tngok muka cikgu 2 pun da tahu.. ~ ish3x..
.....
maafkan wan d sbbkan perkara di atas..wan betul2x tak puas hati!!!!!!!
.....
OMG! Rupa2x nya da tk lama lagi wan spm..huhu ~ wan tk sedia lagi..huhu ~ pape pun korang kat luar sana jangan lupa doakan wan berjaya ok ~ =) wluapun doa korang 2 sikit je.. da ckup bagi wan.. =)
....
best plak lagu One Nation Emcess - apa ku kisah! haha ~ korang pernah dengar lagu ni??
semua dia kata 'apa ku kisah' huhu ~ so.. ada wan kisah if wan ada org yang benci wan.. wan tk kesah pun  . . .huhuhu ~ ttiba plak kuar tajuk..haha.
...
mesti korang tertanya2x sape org yang wan sayang ni kan?? nk tahu sape yang org wan sayang ni..? org 2 sebenarnya tk perasaan.. wan da lama tngok dia.. =) wan da jatuh hati kat org 2..help wan.. dia cantik, cute, macho... nk tahu? org 2 sedang baca entry wan ni ~ dia pura2x tk tahu plak... senyum la 2..hehe.. =)
ok la ~ wan gurau2x je k.. jgn marah2x..th
anks da baca entry wan kali ni..thanks so much!!

MUAH!
"kalau sudi dtg la lagi"


2 comments :

Umie Yasmie Yassin said...

ok la tu.....sebelum spm...minta maaf ngn ckg yg tersbut d atas tu ya...hehehehe

Rizwan Ewan said...

huhuhu ~ insya'Allah kak.. cuz ckgu ni bukan ajr kami =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers