Monday, April 4, 2011

Menakutkan ! ! menggigit ni..huhu

huhuhu ~ 
salam all.. ~ 
lama da wan tk buat new entry..
bukan wan malas or busy..just..
BB (Brodband) wan akak pinjam..
sabar je la..lagi pun dia pinjam utk cari kerja baru..
huhu ~
windu juga ngan blog ni..
tapi yang wan geram ni ~ wan tk ley
tukar layout blogger ni..
help me..~ =( sape tahu mcm mna nk tukar??
tlong bagi tahu wan..
wan da tukar banyak kali..
tapi dia kata size XML x ley..
so nk cari kat mne lagi.. =(
...
selama tiada brodband ni.. wan belajar + tngok TV je la.. =)
bagus juga if brodband ni tiada (kunun)..
tk lma gie SPM..huh ~
doakn wan berjaya k....... =)
...

...Lain mcm jak ni..hehe..


..Siapa ni??..hoho =)
.......

..menakutkan. =)
...

..Kami ni la geng2x budak pintar dan gemilang..hehe.. =)
..

..Adeee... trep kansang semua..matai la.. =)
....

...
ni time biology.. kat dalam makmal.. =)
best giler time ni ~
bukannya apa.. jarang bleh bergmbr kat dlm makmal ni ~
#Thanks cikgu daya cuz benarkan kami bergambar dengan tulang ni.. =)
yang wan suka if cikgu daya mengajar ialah.. wan rasa enjoy je..
tak wisau n takut.. tk mcm cikgu lain..huh ~
menakutkan.. ~ tapi tk smua mnkutkn..hehe..
....
..........
..
Fuyoo! cikgu sudi ada buat blog list pelajar2x kat skolah... =)
if korang nk tengok blog cikgu sudi.. klik sini
http://sudirman86.blogspot.com/ =)
ni plak utk
blog sekolah wan.. tengok jangan tk tengok..
http://smkbukitgaram2.blogspot.com/ =)
...


...
....
ok la.. ni je cerita wan..
..
if korang da baca sampai habis..
klik 'LIKE' yang kat bawah ni.. =) thanks ~

......

1 comment :

.:: FafA aDmieRah pUnye BloG ::. said...

nak tukar bakground? try g kat cni..

first : bukak desing
kedua : peg kea template designer
ketiga : tekan bakground kat kiri tu..
keempat : pilih lah... ada macam2 jenis... xpaham, masuk dalam blog saya n komen d shoutbox! fafaadmierah92.blogspot.com

selamat mencuba : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers