Kenali Diriku ~

9:19 PM

pic ni hanya la hiasan ~

yeah2x... da 1 MEI 2011 cepatnya masa berlalu kan. kalau boleh wan nk kembali ke masa lampau ~ hehe.sempena cuti pekerja ni korang tak g mana2x ke? kalau korang nak jalan ~ jangan lupa ajak wan sekali. wan pun kaki jalan gak. hehe.

ok ~ Jom Kenali Diri Wan ~ 

SIAPA WAN SEBENARNYA..?
--> wan sebenarnya bekas pelajar universty oxford. . tapi wan tak dapat melanjutkn tahun ke2 d oxford kerana ada masalah kewangan ~

WAN BERUMUR BERAPA EK..?
--> wan lahir pada 1 January 2011. so sekarang berumur 4 bulan. tak lama g masuk 5 bulan.

SO, SEKARANG WAN BUAT APA..?
--> Wan duk kat umah ~ duk membunjang. menunggu lamaran c dia.


OK, WAN ADA UCAPAN BUAT FANS WAN..?
--> pertma sekali wan nak ucapkn bebanyk kat ASTRO kerana memberi wan peluang untuk berada dalam AF9 ni. kedua, thanks to mama, papa, abg n smua akak kerana selalu memberi sokongan mental + fizikal kat wan. ketiga, thanks to my fans ~ kerana tak henti2x mengadd saya kat FACEBOOK..


#Haha ~ ini just guraun semata-mata. jangan percaya k. btw, Thanks da baca entri wan ni sampai habis. sayang korang ssangat !!

You Might Also Like

0 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...