Saturday, July 2, 2011

CERITA WAN time KAT SEKOLAH tadi.

sumber tumblr.com

Assalamualaikum semua?? jawab jangan tak jawab. hehe. jom layan story wan kat sekolah tadi <3

wan just nak gtau. yang sekarang wan penat sesangat. macam nak pitamss. huhu. maklum la. tadi kan. wan paling semangat. mengalahkan semua orang. (konon je) haha! betis wan sakit. huhu! macam tak ley gerak kuat2x. ni mesti sebab wan lari tadi. da la time 2 wan lari. wan belum SARAPAN PAGI. nasib la wan tak pengsan. macam mana tidaknya. wan baru nak sarapan keta sewa da datang. ish3! kacau trep betul la keta sewa ni. 

pastu. sampai sekolah. ingat nak beli nasi kuning kat kedai dekat dengan sekolah wan. tapi tak jadi gak! cikgu suruh kita orang. berbaris kat padang. lepas 2. buat senaman pepagi. cuz pukul 7 da nak mula
LARIAN SATU MURID. SATU SUKAN. SATU MALAYSIA.
..
3round sekolah je. after that, wan pun da sampai round yang ketiga. nak mampus! nak pengsan! kalau wan tengok bawa je. semua jadi hitam. nak pitammsss lettew.. tapi wan cuba tk tengok bawa.. =) kaki 2 memang sakit. maklum la. da lama tak lari2x macam ni. haha.

da habis 2. kami pun pergi ke perjumpaan rombongan pegi LABUAN kat bilik kaunseling. blah blah blah~ da habis. kami pun pegi ke kelas. menghias kelas la katakan.. =)
..
..
..
ok la 2 je. =) hehe.. 

p/s --> penatnye hari ni ~ ~ ~ (~_~)

11 comments :

JaRyiE jEmArYiE kOo said...

hehe.. ape la wan ni. len kli bngun awl n srapan dlu.. kn dh jd cm tuh. hehe

JaRyiE jEmArYiE kOo said...

follow cnie

Rizwan Ewan said...

jeryie ==> huhu~ mmang nk bngun awal. tapi tk terbngun..huhu.. thanks follow =)

BeloG MTT said...

<---Sedang jeles,rasa macam nak sekolah balik pon ada.. =.='

AngGau said...

ciannya...sempuuuttt...hehehe..

Fadzmie Mohamad said...

Sekolah adik saya siap ada tarik tali lagi. Memang kick meninguk. Haha.

# masihkah kita ingat? #

Mohd Zakwan said...

Anda telah di-tag untuk join giveaway .. kalau rajin meh la join ..hehe :)
http://smileasuwant.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Rizwan Ewan said...

belog MTT --> huhu! tk perlu jealous..nnti wan pun akan rasa mcm 2..huhu (~_~)

Rizwan Ewan said...

anggau --> hehe! semput sikit je..tk bnyak (tk bnyk ke klau nk pitams) hehe

Rizwan Ewan said...

fadzmie mohamad --> yekw? wow! kena tambah tarik tali satu malaysia..haha

Rizwan Ewan said...

mohd ZAKWAN --> thanks tag <3 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers