CERITA WAN time KAT SEKOLAH tadi.

12:53 AM

sumber tumblr.com

Assalamualaikum semua?? jawab jangan tak jawab. hehe. jom layan story wan kat sekolah tadi <3

wan just nak gtau. yang sekarang wan penat sesangat. macam nak pitamss. huhu. maklum la. tadi kan. wan paling semangat. mengalahkan semua orang. (konon je) haha! betis wan sakit. huhu! macam tak ley gerak kuat2x. ni mesti sebab wan lari tadi. da la time 2 wan lari. wan belum SARAPAN PAGI. nasib la wan tak pengsan. macam mana tidaknya. wan baru nak sarapan keta sewa da datang. ish3! kacau trep betul la keta sewa ni. 

pastu. sampai sekolah. ingat nak beli nasi kuning kat kedai dekat dengan sekolah wan. tapi tak jadi gak! cikgu suruh kita orang. berbaris kat padang. lepas 2. buat senaman pepagi. cuz pukul 7 da nak mula
LARIAN SATU MURID. SATU SUKAN. SATU MALAYSIA.
..
3round sekolah je. after that, wan pun da sampai round yang ketiga. nak mampus! nak pengsan! kalau wan tengok bawa je. semua jadi hitam. nak pitammsss lettew.. tapi wan cuba tk tengok bawa.. =) kaki 2 memang sakit. maklum la. da lama tak lari2x macam ni. haha.

da habis 2. kami pun pergi ke perjumpaan rombongan pegi LABUAN kat bilik kaunseling. blah blah blah~ da habis. kami pun pegi ke kelas. menghias kelas la katakan.. =)
..
..
..
ok la 2 je. =) hehe.. 

p/s --> penatnye hari ni ~ ~ ~ (~_~)

You Might Also Like

11 comments

  1. hehe.. ape la wan ni. len kli bngun awl n srapan dlu.. kn dh jd cm tuh. hehe

    ReplyDelete
  2. jeryie ==> huhu~ mmang nk bngun awal. tapi tk terbngun..huhu.. thanks follow =)

    ReplyDelete
  3. <---Sedang jeles,rasa macam nak sekolah balik pon ada.. =.='

    ReplyDelete
  4. ciannya...sempuuuttt...hehehe..

    ReplyDelete
  5. Sekolah adik saya siap ada tarik tali lagi. Memang kick meninguk. Haha.

    # masihkah kita ingat? #

    ReplyDelete
  6. belog MTT --> huhu! tk perlu jealous..nnti wan pun akan rasa mcm 2..huhu (~_~)

    ReplyDelete
  7. anggau --> hehe! semput sikit je..tk bnyak (tk bnyk ke klau nk pitams) hehe

    ReplyDelete
  8. fadzmie mohamad --> yekw? wow! kena tambah tarik tali satu malaysia..haha

    ReplyDelete
  9. mohd ZAKWAN --> thanks tag <3 =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...