PROMISE..?

8:22 AM

sumbangan dari makcik tumblr

Assalamualaikum dan selamat pagi semua? oops! selamat malam. sory. wan baru terbangun dari tidur yang agak lena. <3 wan nak story sikit je malam ni. insya'Allah sikit ok.. hehe. wan nak story about PROMISE. 

korang pernah x? promise dengan someone.? contohnya, promise takan lukakan hati dia? or promise nak belikan dia kereta ferari? haha! 2 sbgai example je ok =) kalau pernah. korang mesti laksanakan. kalau tak. faham-faham je la. janji ni tak ley buat main-main tau. DOSA.

kalau korang takut berdosa. janji la yang senang sikit untuk dilaksanakan. contohnya, janji belikan dia kereta ferari mainan. =) baru la senang sikit untuk dilaksanakan. haha! betul kan?

You Might Also Like

4 comments

  1. Salam Wan...

    Promise update entry setiap hari ea... (^_____^)V

    ReplyDelete
  2. ad cerite d sebalik larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia ^^ moh la ,. tinggal kan kutukan bernas =)

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/pengsan.html

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...