[30 JUNE 2011]<-- WAKIL SEKOLAH, PERBARISAN.

6:39 PM

Assalamualaikum Semua? dan selamat pagi. entri ni. entri pada hari khamis. bersamaan 30 JUNE 2011. tak sempat (malas) nak buat entri hari khamis 2. pulang umah je. da pukul 5:42PM. nak cuci kasut. nak cuci baju. nak cuci stokin. nak cuci muka. nak cuci semuanya la. hehe. 
jom layan pic2x kat bawa ni <3
ll
ll
ll
V
ni wan dengan blogger (Dyea Intan). time ni perbarisan belum mula lagi. so. sempat la nak pozing2x. walaupun muka berminyak. hehe

ni wan sorang2x je. wan bagi blur picture ni. supaya. org kat tepi2x wan. tak nampak =) fokus 2 face wan. smart! LIKE LIKE!


taadaaa!! ni la barisan yang mewakili sekolah wan dalam perbarisan <3 wait!! mna yang lain? nape 5org je.? 
kita mula dari kiri --> Wan, Shekyn, Laling, Dyea and Rozaidi <3

Keputusan pertandingan 2. tk mengembirakan. 2la wan malas nak gtau =') hehe. tk pe la. yang penting. wan ikut juga untuk mewakili sekolah dalam peringkat daerah je. ni last years wan kat sekolah ni. so, lepas ni. wan tak tahu lagi nak sambung study kat mane =) pape pun! memang best! love u all! 

perkara yang wan tak ley lupakan. semua kasut kami yang ikut perbarisan 2. KOTOR 100%. banyak ulat yang warna merah 2.. eeeeuuwww.. geli!! huhu. da la time 2. baru berhenti hujan. huhu. nasib tak dalam padang 2. kalau x. da boleh berenang. hehe. dan buat c kas, time perbarisan jangan semangat sangat. 1sekolah dengar ko menjerit.hehe..  haha!! =)

You Might Also Like

6 comments

  1. p'tndingan p'brisan ke dik

    ReplyDelete
  2. best ouhh tgk org perbarisan. *kempunan* hahaha :D

    ReplyDelete
  3. merahitujambu --> yups!! smgt kesukanan yang kuat..hehe

    ReplyDelete
  4. sherah --> lo.. jom la join sekali. wan nk kawad kaki ni.. tk nk tngok ke? hhehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...