Tuesday, June 7, 2011

Kemalasan Ku Datang Bila Tengok Blog Dia~

~ sumber - tumblr.com ~

Assalamualaikum semua? =) hari ni. korang tk g jalan2x ke? kalau pegi jalang2x ajak la wan sekali. bosan ni duk umah. huhu ! =(
...
ok! back to the topic..hehe.. 
...
KENAPA WAN TULIS TAJUK ENTRY MACAM 2..??

mm..... wan sebenarnya suka sangat2x nak blogwalking ni. tapi. 2 time ada mood je. bila da ada mood. rajin jalan2x g blog you alls *nampak sangat tipu. hehe Tapi!! bila wan masuk blog yang lambat nak load! konfom ar. mood wan nk blogwalking 2. hilang begitu sahaja. huhu ! faham2x je la. wan tinggal kat pedalaman. online pun guna Brodband Celcom je. korang tk kesian kat wan ke???????

PERINGATAN!!

wan ada peringatan buat blogger2x di luar sana. tolong la pegi timbang blog korang. dan buang gadget2x yang buat blog korang berat! please..please..please..! untuk kebaikan kita bersama juga =)

p/s --> jalan2x ke tepi sungai. singgah sebentar di rumah macik siti. kalau ada umur yang panjang. sila la datang lagi ke sini. wakakakaa... *saje2x je. biar salah. tapi tk salah mencuba kan? ;)

4 comments :

= d = said...

d nye blog lambat nak load x??
cuba try masok..
try laaa...
hehe..
:)

Rizwan Ewan said...

ok ! nk try masuk la ni :D

Farrah yong said...

saya punya ?? check la sekali ;)
terjah cini ;)

afiqazizan said...

wan fiq punya try check la ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers