MALU TAHAP DEWA !

4:09 AM

- sekadar hiasan -

Assalamualaikum semua..? =) korang semua apa khabar? sihat? harap sihat semua. yang tak sihat 2. jangan terlalu banyak online. kang tk sembuh penyakit 2..

ni entry pertama wan untuk hari ni. maklum la. baru balik sekolah. penat gila siot!! bukan setakat penat je. malu lagi la banyak!  huahuhuahu.. =( 

tadi kat sekolah. semua duk bzy buat kerja masing2x. sebelum pukul 8.55AM 2. semua pelajar form 5 n form 4 disuruh g dewan sekolah. ada ceramah la katakan. ingatkan ceramah 2 kejap je. huhu. tk sangkah sampai pukul 11.50AM. tk de masa REHAT !! da la perut wan time 2 da lapar tahap dewa. tk henti2x perut wan berkoir ! hihi.

selepas 2. pukul 12.02PM semua pelajar lelaki pergi ke surau. utk solat ZOHOR . pelajar perempuan enta ke mana.. hehe.. hbis je solat. 12.40PM. sambung belajar semula.

nak tahu subjek apa? subjek ENGLISH ! da la time 2 mata wan da nk close. ngantk sesangat ~ hanya Tuhan yang tahu. betapa ngantk nya wan time 2.huhu

ok ok . . kita percepatkn. pukul 2.00PM balik dan masuk semula utk kelas tambahan KIMIA. (~_~) kuatkan semangat.huhuhu ~ pukul 3.45PM habis kelas tambahan. YahoO.com!! hehe. 

da 2. nak tahu apa yang wan malu tahap dewa 2? mesti korang nak tahu kan? huhu. wan malu. sebab. mata wan merah use lens. (~_~) wan pun tk thu nape tetiba je merah. wan pun buka la lens 2. takut nanti lens 2 mmbahayakan mata. baru nak bergaya kat sklh. tak jadi. hahaaaahhaaa!!

ok la ~ assalamualaikum. selamat malam semua. kalau wan rajin. wan update lagi blog ni. =) byebye.



p/s --> wan tk suka la ngan perangai dia ni ! mcm la perfect sangat ! wan ada pesanan utk dia. "tanpa kau. aku ok je. sape la sangat kau 2. kau 2 ******. jangan la nk over sangat ~ nampak sangat kau ni nak populariti semata-mata. fikir2x kan la." (^^,)

You Might Also Like

2 comments

  1. malu sebab tuh jep ? HAHA ingatkan seluar koyak ke ape ke. haha

    ReplyDelete
  2. yups.. 2 je.. tpi ttap malu..huhu.. haha! kalau sluar koyak 2 bukn stkat malu je. nangis sekali..haha

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...