I'm Sorry Blogger ! =(

4:59 AM


Assalamualaikum semua? apa khabar? sihat? hope u alls sihat. korang tahu x? nape tetiba wan letak tajuk i'm sorry blogger kat entry ni? mesti tak tahu kan. wan pun tak tahu. wakakakaa.. hehe. 

sebenarnya. wan letak tajuk 2. sebab. wan nak tahu. kalau korang nak maafkan wan ke x? huhu..... =). sekarang ni. wan penat sangat2x. faham2x je la. pukul 6:00PM baru sampai kat umah ! dari 6:00AM --> 6:00PM kat sekolah. korang sanggup ke macam 2. setiap hari? 4hari dalam seminggu mcm 2? huhu ! penat siot !!

kalau tak sakit. tak pe la. ni wan sakit ! huhu ~ berkorban demi nak 
10A+ dalam SPM (sijil pelajaran malaysia). tadi dalam kelas tambahan. wan tak ley. duk fokus belajar. huhu ! sebab. hidung wan buat hal ~ sumbat la plak !! tension gila wei!! nak sedut udara oxygen pun susah ~ huhu

mmmm... sampai sekarang ni. masih g sakit2x kat semua badan wan. rasa macam nak mati demam pun ada. huhu =.= wan tak tahu apa penyebab wan sampai wan sakit macam ni. nak study pun tak da mood, nak online facebook pun tak de mood. demi pembaca2x setia wan. wan buat entry ni untuk korang. kalau wan tetiba tiada. tak online facebook , update blog. bermaksud. wan masih belum sembuh lagi. tapi kalau wan masih ada semangat. hehe. wan sentiasa update blog ni. sorry sesangat. wat pembaca setia wan. =,= doakan wan cepat sembuh ya.! ILYSM <3

seandainya wan tiba-tiba senyap. tanpa khabar berita. bermaksud. wan telah
tinggalkan dunia buat selama2xnya. huhu..korang jangan nakal2x tau. korang cari la org laen yang lebih sempurna dari wan. selamat jalan romeo.! haha!! #sekadar ayat penutup =)




You Might Also Like

10 comments

  1. hmmm keyna doakan wan cepadd sembuh ehh . aminn :)

    ReplyDelete
  2. semboh cpt2 ea wan :)

    ps2, jgn ltak verification code pliz :'(

    ReplyDelete
  3. sangat setia --> ok! doakan wan k ;) cerification?? wan tk letak pun?

    ReplyDelete
  4. Rozuan Ismail --> Bela ikan? buat pe =,= confius..hehe

    ReplyDelete
  5. hahha... semoga cepat sembuh..ayat penutup tu sedih la... urm.. dulu masa sy sekolah pon macam tu.. kat sekolah dari 6 pagi sampai 6 petang.. balik berebut nek bas plak.. sampai umah dah letih n x larat nak wat apa2.. tapi percayalah pengorbanan itu akan mendapat ganjaran yang sangt ternilai pada masa depan.. yg pasti ikhlas k... :)

    ReplyDelete
  6. PeRmAtA bIrU --> huhu ~ yekw? sama la klau mcm 2.. amin.. smoga wan dpt ganjaran 2.. hasil drpd pengorbanan wan..huhu =.=

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...