Penting kE Word ni??

11:10 PM


hye hye hye.. Assalamualaikum? 
cuba korang tengok pic kat ats ni. pernah x korang tengok word dlm picture 2? tak pernah kan? ;) tipu la kalau tek pernah. cuz. wan always use word 2. =) 2la follow wan ramai ! korang jangan pandang rendah dengan word 2.!! =P

PENTING SANGAT KE FOLLOWER 2.??
ok. ni dari pendapat wan sendiri. wan tk tahu pendapat korang. so, siapa2x tak setuju dengan pendapat wan ni. sila jangan baca. hehe. gurau je. teruskan membaca. tak baek kalau baca tak habis =P ok.... bagi wan FOLLOWER 2 teramat PENTING bagi wan. cuz. tanpa follower. macam mana mereka nak tahu entry terbaru korang kan? tk perlu pening2x kan kelapa kepala ni dengan nk post satu2x g Group2x blogger. ada orang kata follower tak penting. yang penting pembaca? macam mna la orang nak baca. kalau entry terbaru korang 2. dia tk nampak *sebagai contoh je. ok3x.. wan nak out da ni ~ nanti wan sambung lagi.

#tetiba sakit perut nak g xxxxxxx ;) haha!!

You Might Also Like

8 comments

  1. yang penting silent reader dan reader bro. tapi tanpa follower, reader setia takkan ada juga.. kat sini memang nampak follower memang penting juga

    ReplyDelete
  2. hehe.. a'ah.. btul 2.. kdua2xnya amat penting :D klau dua2x tk de.. tk aktif la. blog kan..huhu

    ReplyDelete
  3. Mmcm pesbok gak.. Sign up tp tanak add org tanak aprof org.. Supe macam tayah.. Lau blog tadek folower meroyan ar sesorg syok sndiri tulih.. Hahah.. Len la btol2 nk jdkan on9 diary.. Private sume skali.. Ade je wat cmtu..

    ReplyDelete
  4. haha!! tpi klau nk d bandingkn FB dan belog. belog mmang agak susah nk cari follower or pembaca setia. kalau FB senang sikit..huhu ~ dua2x masti saling bergantung....

    ReplyDelete
  5. wah~ makin mantap blog wan yer..kalah akak..jeles nie cane leh naik mendadak followers tu..hehe....

    cantik template baru..ngee~

    ReplyDelete
  6. hehe ! biasa je la akak.. tk macam belog akak! cantik..! huhu ~ wan pun tk thu cane leh naik follower 2.. maybe ada org promote belog wan kot.. enta sape..huhu

    ReplyDelete
  7. cek sokong...betol!

    tq tau sudi join "mencari blogger HOT" :)

    rajin-rajin la tegur ye, tak mau sombong2,...

    ReplyDelete
  8. =) thanks sokong pendapat wan..hehe.. welcome2x.. :D tk sombong pun ~ hehe... otw g blog awk =)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...