Thursday, June 16, 2011

Mulut Seksi? [sesi komen dan mengkomen]

Assalamualaikum semua? pembaca2x setia wan. hehe. =) malam ni. kat sabah, sandakan, kinabatangan. hujan. sejuk ! kalau tutup mata. konfom tertidur. hihi. tapi wan nak buat entry. sebelum wan blogwalking tidur. kita fokus dengan tajuk entry wan kali ni. iaitu. Mulut Seksi. haha! bukan mulut seksi. tapi tak tahu nak letak tajuk ape =,= tengok picture kat bawa ni.
ll
ll
ll
ll
ll
V
So. apa pndapat korang? kalau korang tengok picture ni. korang nak letak tajuk apa? =) cuba korang perhatikan satu2x bibir / mulut kat atas ni. semua lain2x colour. dan benda yg kat mulut 2. sama colour dengan bibir kn. =) kreatif juga orang yang buat / edit picture kat atas ni =) kalau korang nak bibir warna apa? kalau wan. cukup la dengan bibir wan sekarang ni. bibir wan kan mempunyai colour tone yang cantik dan bentuk bibir yang sexy! HAHA ! 

p/s --> Jom tinggalkan komen. korang komen wan. wan komen entry korang yang latest =)

4 comments :

Adynda Nurfarina said...

bibir pink takde kew huhu im from sandakan jugak..;P

Rizwan Ewan said...

bibir pink? ada2x! tk nmpak ke? hehe.. oo.. from sandakan? haha.. sma la kita..hehe

ayiehulk said...

rse nye la..mesej yg nk d smpaikn kat gmbar ni, die nk kate, mulut ni,tak tetap ape yg keluar dari nya... semua yg diperkata kan adalah ikut tempat biar bersesuaian dgn keadaan.... cm dlm gmbr ni, kn bende2 dlm mulut tu sme warne ngn bibir nye... hmm...

Rizwan Ewan said...

oo.. maybe la mcm 2.. :) hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers