PENGAKUAN DUA ALAM! [18sx]

12:47 AM

Assalamualaikum Semua? harap u alls dlm keadaan sihat dan happy di samping keluarga tercinta dan orang2x yang tersayang !
hari ni wan nak kongsi cite about PENGAKUAN DUA ALAM! OooopPPPssss!!! sorry salah.
BAS DUA ALAM ! hehe. saje je letak tajuk macam 2. nak bagi tarikan. supaya korang baca entry wan. hehe =)
.....
Inilah bas yang boleh digunakan di darat dan juga di dalam air. Dwi fungsinya menjadikan ia sangat fleksible dan unik. Mungkin nanti diorang akan tambah sayap untuk terbang
.....
....
Hebat!! wan tak sabar tengok bas ada sayap! haha! tak perlu la naek kapal terbang. kalau bas macam kat atas ni pun bagus! macam kapal selam gitu. askar2x nak pegi berperang naik la bas ni.! haha!

p/s --> tapi kalo perhatikan betul2 bas ni lebih sesuai untuk kat air jer.... kalo kat darat maybe takleh nak jalan jauh sangat & bawa banyak muatan sebab tayarnye kecik sangat.

You Might Also Like

12 comments

  1. Adeih.. ingatkan apa tadi.. hahaha.. pandai ekh mok tarik perhatian org.. XP

    Wow, best lar bas cam tu.. gie cruise guna bas tu.. best lagi pergi selam.. XDDD

    ReplyDelete
  2. @mia --> haha! saje je.. msti rmai yg tertarik nk baca kan?? hehe.. mmang best giler bas mcm 2! nk beli klau da ckup duit! hehe

    ReplyDelete
  3. @Isteri Encek Bard --> hehe.. yups! tpi kt malaysia da ada kan??

    ReplyDelete
  4. wallawehh gila style bas bole jalan atas air. hahaha

    ReplyDelete
  5. @freaky --> haha! :D mmang lawah gile style keta ni! msti mahal.. :')

    ReplyDelete
  6. terbaik lah....bus nie bley menyelam tak...

    ReplyDelete
  7. @hafizal --> mm.. tk thu la~ maybe boleh kowt ! :D :) tpi tk ley menyelam dalam sangat ~ haha..

    ReplyDelete
  8. @cik nami --> mmang caya! tpi harga dia pun cayalah juga..hehek

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...