Friday, June 10, 2011

PENGAKUAN DUA ALAM! [18sx]

Assalamualaikum Semua? harap u alls dlm keadaan sihat dan happy di samping keluarga tercinta dan orang2x yang tersayang !
hari ni wan nak kongsi cite about PENGAKUAN DUA ALAM! OooopPPPssss!!! sorry salah.
BAS DUA ALAM ! hehe. saje je letak tajuk macam 2. nak bagi tarikan. supaya korang baca entry wan. hehe =)
.....
Inilah bas yang boleh digunakan di darat dan juga di dalam air. Dwi fungsinya menjadikan ia sangat fleksible dan unik. Mungkin nanti diorang akan tambah sayap untuk terbang
.....
....
Hebat!! wan tak sabar tengok bas ada sayap! haha! tak perlu la naek kapal terbang. kalau bas macam kat atas ni pun bagus! macam kapal selam gitu. askar2x nak pegi berperang naik la bas ni.! haha!

p/s --> tapi kalo perhatikan betul2 bas ni lebih sesuai untuk kat air jer.... kalo kat darat maybe takleh nak jalan jauh sangat & bawa banyak muatan sebab tayarnye kecik sangat.

12 comments :

Mia said...

Adeih.. ingatkan apa tadi.. hahaha.. pandai ekh mok tarik perhatian org.. XP

Wow, best lar bas cam tu.. gie cruise guna bas tu.. best lagi pergi selam.. XDDD

eswan said...

hehhe. best

Rizwan Ewan said...

@mia --> haha! saje je.. msti rmai yg tertarik nk baca kan?? hehe.. mmang best giler bas mcm 2! nk beli klau da ckup duit! hehe

Rizwan Ewan said...

@eswan --> ;) mmang best!! hehe

Isteri Encek Bard said...

terbaiklah abs nie

Rizwan Ewan said...

@Isteri Encek Bard --> hehe.. yups! tpi kt malaysia da ada kan??

Freaky said...

wallawehh gila style bas bole jalan atas air. hahaha

Rizwan Ewan said...

@freaky --> haha! :D mmang lawah gile style keta ni! msti mahal.. :')

HAFIZAL said...

terbaik lah....bus nie bley menyelam tak...

Rizwan Ewan said...

@hafizal --> mm.. tk thu la~ maybe boleh kowt ! :D :) tpi tk ley menyelam dalam sangat ~ haha..

=.= Cik Nami =.= said...

huhuhu cayalah ekekeke

Rizwan Ewan said...

@cik nami --> mmang caya! tpi harga dia pun cayalah juga..hehek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers