Follower bertuah Wan Yang ke-700! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

2:25 AM


Assalamualaikum semua! sorry sesangat late! follower da ke 736 baru nak view follower bertuah ke-700.. hehe. 
...
Nak Tahu sape follower bertuah yang klik FOLLOW kt blog wan?
...
...
Tuan Tanah Bagi Blog
..
..
~ ni picture kat belog dia. nak tengok lagi? klik SINI.

so, apa lagi? JOM TERJAH dan FOLLOW blog dia! KONFOM dia FOLLOW BACK blog korang =)

Ni Award untuk cik Qilah ~ sorry tak cantik sangat ~
ll
ll
ll
V

Copy Code kat Bawak ni. kalau nk banner award ni =) paste kat GADGET.
cara2x nya. [pegi design> ADD GADGET > HTML > paste]
                                                      

p/s --> Thanks cik Qilah. da follow blog wan ! n thanks buat semua yang da jadi follower wan. korang pun bertuah juga..! nanti wan buat banner untuk semua follower wan =) korang setuju x? =)

You Might Also Like

6 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...