NOTIS PENTING !!

6:46 PM

Assalamualaikum pokok pisang dan jambu. hehe. gurau je . sekali lagi. hehe
Assalamualaikum kepada semua kawan2x blogger wan dan yang paling penting. pembaca setia blog wan. walaupun korang just klik LIKE tk tinggalkan komen. wan tetap sayang korang ! =)
....
Insya'Allah hari ni wan nak buat Banner untuk semua follower wan. kerana sudi follow blog wan yang agak @#!#$%$%^^.. huhu.. so dengan ini. wan bagi korang peluang untuk pilih mana satu korang rasa bagus wan jadikan banner untuk blogger yang follow blog wan =)

1

2

3

4

5

6

7

8

korang pilih la gambar mana yang korang rasa the best! dari pic 1>8.. pilih satu je ok! jangan nk lebih2x. hehe. tapi kalau korang rasa tk de yang cantik. korang MESTI pilih satu juga. hehe.. =)

p/s --> baik kan wan. wan sanggup buatkn banner untuk follower wan. korang ada?? hehe..

You Might Also Like

23 comments

  1. wah cantik...salam singgah dan follow....
    boleh pinjam ke?

    ReplyDelete
  2. pinjam? nk pinjam apa? bleh je.. pinjam la apa yg patut..hehe

    ReplyDelete
  3. jom sertai contest

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/06/contest-ayu-cardigan-topi-tampan.html

    ReplyDelete
  4. lawa lah semua gambar tuh
    eiqa baru terpikir nak buat banner yang baru
    btw
    macam mane nak buat banner macam wan tuh ??

    ReplyDelete
  5. Wah, Semua pun CUTE >v< '
    Tapi kalau diberi pilihan, mesti bergantung kepada theme blgolah.. so Mia pilih, ermmm *susah nie*
    4 kot... >.<

    ReplyDelete
  6. Abg undi yang #3 tu Wan, ehe.. Apapun, TERIMA KASIH BANYAK2 ya sebab sudi pilih n letak Banner blog abg kat atas tu.. Special punya tu taw, muahua3! ;D

    ReplyDelete
  7. nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete
  8. Nour Akmal--> cute? comel tk ke? hehe... a'ah.. no 3 mmang cuteeee!!

    ReplyDelete
  9. eiqa najwa-->senang je.. ;) tpi 2 secret..mana bleh thu..hehe

    ReplyDelete
  10. weeda shakri --> ok! thanks ya =)

    ReplyDelete
  11. mie --> betul3x!! sokong mia 1001% hehe

    ReplyDelete
  12. samizul.net --> no prblem abg ;) abg PM wan kt FB . . . =)

    ReplyDelete
  13. Nurelle--> semua pun cantik =) :)

    ReplyDelete
  14. ahh_mira --> ok! thanks da vote no3..hehe

    ReplyDelete
  15. Mr.Lonely --> ok!! otw la ni..hehe

    ReplyDelete
  16. Ehe.. Eh apa yang perlu PM kan? Banner atau undian? Ahaks! XD

    ReplyDelete
  17. ala ewan nih
    sesame blogger pown ta boleh
    hehe
    kidding
    it's okey

    ReplyDelete
  18. samizul --> tk le..PM je la ;) or add wan kt FB :D

    ReplyDelete
  19. eiqa najwa --> hehe..! kalau nk thu..PM wan jga kt FB..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.