Saturday, June 25, 2011

NOTIS PENTING !!

Assalamualaikum pokok pisang dan jambu. hehe. gurau je . sekali lagi. hehe
Assalamualaikum kepada semua kawan2x blogger wan dan yang paling penting. pembaca setia blog wan. walaupun korang just klik LIKE tk tinggalkan komen. wan tetap sayang korang ! =)
....
Insya'Allah hari ni wan nak buat Banner untuk semua follower wan. kerana sudi follow blog wan yang agak @#!#$%$%^^.. huhu.. so dengan ini. wan bagi korang peluang untuk pilih mana satu korang rasa bagus wan jadikan banner untuk blogger yang follow blog wan =)

1

2

3

4

5

6

7

8

korang pilih la gambar mana yang korang rasa the best! dari pic 1>8.. pilih satu je ok! jangan nk lebih2x. hehe. tapi kalau korang rasa tk de yang cantik. korang MESTI pilih satu juga. hehe.. =)

p/s --> baik kan wan. wan sanggup buatkn banner untuk follower wan. korang ada?? hehe..

23 comments :

azam said...

wah cantik...salam singgah dan follow....
boleh pinjam ke?

Rizwan Ewan said...

pinjam? nk pinjam apa? bleh je.. pinjam la apa yg patut..hehe

isma said...

jom sertai contest

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/06/contest-ayu-cardigan-topi-tampan.html

Nour Akmal said...

no 3 tu cute..huhuhu

eiqa najwa said...

lawa lah semua gambar tuh
eiqa baru terpikir nak buat banner yang baru
btw
macam mane nak buat banner macam wan tuh ??

weeda shakri said...

no 4 bole.. hehe

Mia said...

Wah, Semua pun CUTE >v< '
Tapi kalau diberi pilihan, mesti bergantung kepada theme blgolah.. so Mia pilih, ermmm *susah nie*
4 kot... >.<

samizul.net said...

Abg undi yang #3 tu Wan, ehe.. Apapun, TERIMA KASIH BANYAK2 ya sebab sudi pilih n letak Banner blog abg kat atas tu.. Special punya tu taw, muahua3! ;D

NuReLLe said...

yang last tu chomelle..:)

ahh_mira said...

3 , :)

Mr Lonely said...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

Rizwan Ewan said...

Nour Akmal--> cute? comel tk ke? hehe... a'ah.. no 3 mmang cuteeee!!

Rizwan Ewan said...

eiqa najwa-->senang je.. ;) tpi 2 secret..mana bleh thu..hehe

Rizwan Ewan said...

weeda shakri --> ok! thanks ya =)

Rizwan Ewan said...

mie --> betul3x!! sokong mia 1001% hehe

Rizwan Ewan said...

samizul.net --> no prblem abg ;) abg PM wan kt FB . . . =)

Rizwan Ewan said...

Nurelle--> semua pun cantik =) :)

Rizwan Ewan said...

ahh_mira --> ok! thanks da vote no3..hehe

Rizwan Ewan said...

Mr.Lonely --> ok!! otw la ni..hehe

samizul.net said...

Ehe.. Eh apa yang perlu PM kan? Banner atau undian? Ahaks! XD

eiqa najwa said...

ala ewan nih
sesame blogger pown ta boleh
hehe
kidding
it's okey

Rizwan Ewan said...

samizul --> tk le..PM je la ;) or add wan kt FB :D

Rizwan Ewan said...

eiqa najwa --> hehe..! kalau nk thu..PM wan jga kt FB..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers