SAHABAT BLOGGER MEMANG THE BEST !! =)

5:17 AM

Assalamualaikum??

Gambar ni wan tk ciplak pun. wan just copy dari DOKTOR CINTA. hehe

Pandangan wan tentang SAHABAT BLOGGER..?

Bagi pandangan wan. SB ni memang GROUP BLOGGER yang paling best wan pernah join dalam hidup wan! semua blogger2x kat sana baik! dan peramah. tak de yang sombong *kalau ada pun. satu or dua org je. Sebelum wan join SB ni. wan tak tahu pun apa kegunaan BLOGSPOT ni. selepas join je! 100% tahu da apa kegunaan blogspot ni. and apa faedah2x yang kita dapat dari blogspot. 
selain itu, wan dapat kenalan baru. smua cantik2x, cute2x, handsome2x, *perasaan la 2 =P

ni picture wan =) tapi rasanya picture ni.  macam tak ok.. =(

so, ini picture yang wan sertakan. sesuai dengan segmen SB. lagi pun kat picture 2. wan guna baju melayu. menunjukkan wan ni orang melayu dan warga malaysia *ape la wan ni. wan bukan orang melayu pun. wan BUMIPUTERA SABAH. dan tinggal di MALAYSIA, SABAH. (warga malaysia juga) hehe =)

~ THANKS SAHABAT BLOGGER ! KAU DI HATIKU SELALU ! ~

You Might Also Like

2 comments

  1. sabahan upanuy.. hehehe mau join jg la SB nie ^^

    ReplyDelete
  2. yupss..sabahan :D jom ar join ! best !

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...