Hello Abang Ini Ayang.. =)

9:21 AM

~ ada kaitan dengan entry kali ni ~

Sekumpulan lelaki berada di ruang ganti di salah satu tempat gym terkemuka dan ekslusif di pusat bandar, tiba-tiba terdengar deringan handphone di penjuru ruangan gym tersebut.salah seorang lelaki di gym itu menjawab panggilan tersebut,dan terjadilah perbualan seperti berikut:

'Hallo?abang,ini ayang'.

'eemmm....'abang masih kat gym lagi ke?

'ya...'

'ayang sekarang kat shopping mall dekat dengan tempat gym abang.ayang tengok Louis Vuitton punya koleksi beg baru,harganya murah,cuma 7 ribu saja...boleh beli tak,bang?'.

'O.K,beli je kalau ayang suka'.

'ahaks...thanks abang,dan tadi sebelum ayang kesini,ayang ke pameran kereta,dan tengok kereta Mercedes terbaru.ayang sangat suka dengan model baru tersebut,dan ayang sudah berbual dengan penjualnya,dia setuju bagi 'good price'.lagipun bang,bagus juga kalau kereta BMW yang kita beli tahun lalu diganti dengan yang baru'.

'Berapa harga yang dia tawarkan?'.

'Tengah harga promosi,jadi cuma 550 ribu je bang...'.

'O.K lah,pastikan harga itu sudah 'on the road'.

'Great,ada satu lagi bang'.'Apa?'.

'Tadi pagi ayang singgah ke ejen real estate dan rumah yang kita tengok semalam tu dah terjual..!!!abang ingat tak??rumah seluas 1000 meter yang ada kolam renang berbentuk love,ada taman orkid di belakang rumah yang berhadapan lapangan tenis itu,dan yang garajnya muat 4 biji kereta tu....cantik kan bang?'.

'Berapa harganya?'.

'cuma 100 ribu je bang.O.K kan harganya?'.

'O.K,kalau boleh tawar jadi 85 ribu,beli je...'.

'O.K.abang sayang,terima kasih bang.jumpa lagi nanti malam ye??i love you'.

'bye....i love you too'.

lelaki tersebut berhenti berbual dan menutup 'flip' handphone tersebut.

sambil mengangkat tangan dan memegang handphone tersebut,dia bertanya kepada orang-orang yang berada di ruang gym itu,dan dengan suara keras dia berkata:'wooiii....ADA YANG TAHU TAK,INI HANDPHONE SIAPA PUNYA!!???'.



muahaha. memang kelakar. wan nyaris nyaris percaya tu memang bini dia.



apa pendapat korang tentang cite ni? ok x? kalau ok.. klik LIKE <3

You Might Also Like

13 comments

  1. habis lha duet suami pmpuan tue .

    hahaha =D x bley blah pnye crita!

    ReplyDelete
  2. ini memang cerita paling layan tok malam ni..haha!

    ReplyDelete
  3. cite yang menarik dan kelakar..(:

    ReplyDelete
  4. (: yups.... kelakar sngt..haha

    ReplyDelete
  5. hahahah... habis la empunya telefon tu... hahahaha

    ReplyDelete
  6. haaha ! mmang hbis empunya tlfn ~ smua istri dia beli..haha

    ReplyDelete
  7. wahahahha ,
    best2 , suka cerita ni :)

    ReplyDelete
  8. bez glerr kalau dapat jadi bini laki tuu :)

    ReplyDelete
  9. @fatimah :: haha ! bestkn cite ni ~ bnyk lagi story yg best2x.. tpi ni je yg wan rasa pling best..huhu =)

    @schazzy :: haha ~ lawak kuat2x.. oops! almk terlebih sudah..hehe

    @scha :: ya.. mmang best! tpi laki 2..konfom hbis duit.. haha

    ReplyDelete
  10. menangis la laki dia...haha

    ReplyDelete
  11. haha ! menangis darah ~ huhu ~ hbis dia simpanan yang da simpan 10tahun. huahua..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...