Monday, June 6, 2011

wow! i don't believe my blog visitor from outside the country.!


assalamualaikum? wan happy sangat2x. semenjak tajuk2x entry wan ni dalam bahasa english. semakin banyak yang visit blog wan. tapi yang wan tk sangkah2x. ada visitor from Mjolby, Ostergotlands Lan. London, City. Madrid. Singapore.
..
walaupun ayat english yang wan gunakan banyak salah. tapi apa salahnya mencuba kan? ;)

p/s : wei ! korang buat la entry dalam BI gak. hehe. tapi kalau tk de visitor from luar negara gak.huhu ~ no komen. hehe..

2 comments :

Rozuan Ismail said...

orang luar negara sekarang ni ada ramai yg boleh cakap Melayu.

Rizwan Ewan said...

oo..yekw? klau mcm 2.. tajuk entry tulis entry in malay je la :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers