wow! i don't believe my blog visitor from outside the country.!

9:22 PM


assalamualaikum? wan happy sangat2x. semenjak tajuk2x entry wan ni dalam bahasa english. semakin banyak yang visit blog wan. tapi yang wan tk sangkah2x. ada visitor from Mjolby, Ostergotlands Lan. London, City. Madrid. Singapore.
..
walaupun ayat english yang wan gunakan banyak salah. tapi apa salahnya mencuba kan? ;)

p/s : wei ! korang buat la entry dalam BI gak. hehe. tapi kalau tk de visitor from luar negara gak.huhu ~ no komen. hehe..

You Might Also Like

2 comments

  1. orang luar negara sekarang ni ada ramai yg boleh cakap Melayu.

    ReplyDelete
  2. oo..yekw? klau mcm 2.. tajuk entry tulis entry in malay je la :D

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...