Macam ni Korang nak x?

9:40 AM

Assalamualaikum semua. jom tengok rumah besar ni. da macam istana. wan nak rumah macam ni. bukan sebab wan ni tamak.. wan just nak rumah macam ni. kalau tk dapat. tak pe la. hehe.
ll
ll
V
Sumber : Realtor.com

57.000 kaki-persegi, Rumah, Los Angeles, dijual pada harga $150 juta, dijual kepada seorang ahli waris Inggeris 22 tahun. aiyoo!! da melepas peluang wan. untuk memliki rumah ni.huhu ~ mempunyai tempat maen bowling, salon kecantikan, beberapa  bilik dan parking untuk 100 kereta. Wow!! Bestnye.. hehe..

Sumber : Realtor.com

Sumber : Realtor.com

p/s --> Selamat malam semua. jom mimpi dapat rumah ni.hehe. =)


You Might Also Like

10 comments

  1. wah..tinggi angan2 wan..hihi..
    cik Am nak gak..tapi xnak bsar sgt tkut kna rompak lak..:D

    ReplyDelete
  2. zarulfarhana --> hehe,,, klau nk.. tutup mata dan tidur..huhu..nnti dpt dlm mimpi

    ReplyDelete
  3. amniey91 --> rompak? btul juga 2..huhuu! tpi klau rumah besar mcm ni kn best..! blum smpt pencuri 2 round satu rumah. da dtg polis..huhu

    ReplyDelete
  4. bsar btul rumah 2..rmah yg kcil pun x tkmas ni plak umah bsar mcm ni...

    ReplyDelete
  5. Sobri yaacob --> =,= huhu! tk ye kemas la.. hehe

    ReplyDelete
  6. Ni kalau aku punya rumah dan aku duk sorang2 baik aku jual je.. ahahaha gila ang nak duk ruma sebesar alam sorang2..

    ReplyDelete
  7. Mejuez --> jual? hoho ! rugila mcm 2.. cuz rumah mcm ni susah nk dpt. da la besar..mahal g 2.. kn bgus if jadikn je rumah ni. pusat anak2x yatim..haha

    ReplyDelete
  8. afiqazizan --> :) jom! kumpul duit bebanyak..!

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...