Wednesday, June 15, 2011

Macam ni Korang nak x?

Assalamualaikum semua. jom tengok rumah besar ni. da macam istana. wan nak rumah macam ni. bukan sebab wan ni tamak.. wan just nak rumah macam ni. kalau tk dapat. tak pe la. hehe.
ll
ll
V
Sumber : Realtor.com

57.000 kaki-persegi, Rumah, Los Angeles, dijual pada harga $150 juta, dijual kepada seorang ahli waris Inggeris 22 tahun. aiyoo!! da melepas peluang wan. untuk memliki rumah ni.huhu ~ mempunyai tempat maen bowling, salon kecantikan, beberapa  bilik dan parking untuk 100 kereta. Wow!! Bestnye.. hehe..

Sumber : Realtor.com

Sumber : Realtor.com

p/s --> Selamat malam semua. jom mimpi dapat rumah ni.hehe. =)


10 comments :

zarulfarhana said...

mstla nk

amniey91 said...

wah..tinggi angan2 wan..hihi..
cik Am nak gak..tapi xnak bsar sgt tkut kna rompak lak..:D

Rizwan Ewan said...

zarulfarhana --> hehe,,, klau nk.. tutup mata dan tidur..huhu..nnti dpt dlm mimpi

Rizwan Ewan said...

amniey91 --> rompak? btul juga 2..huhuu! tpi klau rumah besar mcm ni kn best..! blum smpt pencuri 2 round satu rumah. da dtg polis..huhu

sobri yaacob said...

bsar btul rumah 2..rmah yg kcil pun x tkmas ni plak umah bsar mcm ni...

Rizwan Ewan said...

Sobri yaacob --> =,= huhu! tk ye kemas la.. hehe

Mejuez said...

Ni kalau aku punya rumah dan aku duk sorang2 baik aku jual je.. ahahaha gila ang nak duk ruma sebesar alam sorang2..

afiqazizan said...

Mestilah nak..(:

Rizwan Ewan said...

Mejuez --> jual? hoho ! rugila mcm 2.. cuz rumah mcm ni susah nk dpt. da la besar..mahal g 2.. kn bgus if jadikn je rumah ni. pusat anak2x yatim..haha

Rizwan Ewan said...

afiqazizan --> :) jom! kumpul duit bebanyak..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers