Monday, June 27, 2011

LIAR la kau ni!!

sumber : Tumblr.com

Assalamualaikum dan selamat tengah malam buta!! hehe. lambat sikit wan buat entri wan kali ni. mesti semua da tidur lena. n mesti ada yang sedang mimpi basah ke london dan macam-macam lagi. sebenarnya. wan tunggu someone msj wan untuk ucapkan selamat malam ke.. tapi nampaknya.. tk de. huhu =( sabo je la. maybe dia bzy. or maybe dia da tertidur. *nak nangis sampai lebam mata huhu!


Macam kejam je kan tajuk entri wan kali ni. kejam? kejam? kejam? tak sekejam yang korang sangka pun. cerita ni sebenarnya mengesahkan tentang seorang anak tunggal yang tinggal di dalam hutan.. LOL!! rajinnye korang membaca. hehe. 2 retis je. jangan marah =)

sebelum ni. wan ada ceritakan yang kelas wan d ANTI oleh seorang cikgu ni. tapi kali ni. cikgu 2 mula memburukkan nama kelas wan di mata cikgu-cikgu yang lain. nak nangis ni!! <--wan ni kuat nangis. dalam mimpi je. hehe.. Sampai hati cikgu 2 buat kelas wan macam 2.! cikgu 2.. masuk dan start mengajar kat sekolah wan pada tahun 2010 <--baru je.

dia bekas cikgu wan. dia mengajar subjek XxxXxx... hehe. eeee!! wan dalam keadaan geram sesangat! wan tak suka cikgu 2!! <--tapi wan tak sampai hati untuk membenci seorang guru. walaupun cikgu 2. mecemarkan nama baik wan or kelas wan.. (~_~) dia tetap seorang cikgu. wan berharap. dia sedar akan kesilapan yang dia buat ni (~_~) amin!!!!!!!

p/s--> jangan jadi macam cikgu ni. kalau nak jadi cikgu. mestilah PEACE NO WARS!!.hehe

3 comments :

kaizen said...

sabar je laa.. ktorg nih lec pon ade jenis cam2....

Cik Ain said...

be patient :)...

samizul.net said...

Cara terbaik ialah terus bersabar n berfikiran positif.. ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers