Follower bertuah Wan Yang ke-800! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

3:22 AM

Assalamualaikum semua?? Hari ni. blog wan da mencapai 800 Follower.. Happy sesangat wei!! =) dengan itu. wan pun nak kenalkan korang dengan blogger yang menjadi follower wan yang ke-800.. blogger 2 ialah...
..
..
yang merupakan Tuan Tanah Kepada Blog
..
picture kat bawa ni. adalah header dia. kalau nak tengok header dia ni betul2x! klik je picture 2.
ll
ll
ll
V
Asyraf Arif ni pun masih baru lagi dalam dunia blog. so, apa kata kita g terjah and follow blog dia =)
klik SINI.
..
kalau korang nak baca entry terbaru dia klik sini.
..
wan da buatkan AWARD BANNER untuk Asyraf Arif..kerana da menjadi follower wan yang ke-800. wan hope asyraf arif sudi mengambil banner award ni and letak kan kt blog dia. =)

                                                       
                                                       

p/s --> Thanks jadi follower wan =)

You Might Also Like

8 comments

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...