Wednesday, June 15, 2011

Follower bertuah Wan Yang ke-800! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Assalamualaikum semua?? Hari ni. blog wan da mencapai 800 Follower.. Happy sesangat wei!! =) dengan itu. wan pun nak kenalkan korang dengan blogger yang menjadi follower wan yang ke-800.. blogger 2 ialah...
..
..
yang merupakan Tuan Tanah Kepada Blog
..
picture kat bawa ni. adalah header dia. kalau nak tengok header dia ni betul2x! klik je picture 2.
ll
ll
ll
V
Asyraf Arif ni pun masih baru lagi dalam dunia blog. so, apa kata kita g terjah and follow blog dia =)
klik SINI.
..
kalau korang nak baca entry terbaru dia klik sini.
..
wan da buatkan AWARD BANNER untuk Asyraf Arif..kerana da menjadi follower wan yang ke-800. wan hope asyraf arif sudi mengambil banner award ni and letak kan kt blog dia. =)

                                                       
                                                       

p/s --> Thanks jadi follower wan =)

8 comments :

Freaky said...

wah dah 800.. tahniah

Rizwan Ewan said...

=) hehe.. thanks..

SiS NaD said...

Salam Wan....

Nak banner gaks!~ Hehe!~ (^_____^)V

nelly said...

800 ?
tahniah !
:)

Rizwan Ewan said...

SiS NaD --> nak banner? bleh je..hehe

Rizwan Ewan said...

nelly --> yupss 800..thanks :D

afiqazizan said...

tahniah wan sebab dah 800 blog follower..(:

Rizwan Ewan said...

Thanks ;) . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers