Saturday, June 11, 2011

YOU LIKE ROSES..? ENTRY KHAS BUAT BLOGGER

Assalamualaikum Semua? selamat menjamu selera membaca entry wan kali ni. tajuk entry wan kali ni. merupakan soalan / pertanyaan wan kat korang yang membaca entry ni. =) so. u like roses or not? msti smua suka kan? tapi tak thu plak kalau ada orang yang tak suka roses. tak romantik la. hehe =P tadi wan cari gambar rose putih. dan terjumpa gambar yang kat bawah ni
ll
ll
ll
ll
V
Korang tahu ke? sape pendamba bagi semua jenis bunga ros? mesti tak tahu kan? dalam entry ni juga. wan nak ajak. korang semua mendekati c pendamba mawar ni. hehe. korang jangan terkejut ! pendamba bunga mawar ni pun ada blog tau! blog dia pun lagi cantik dari blog korang!
ll
ll
ll
V


ni header blog c pendamba mawar. kalau korang nak tengok sangat blog dia klik SINI.
so, ape lagi jom terjah! sesiapa yang belum follow 2.! follow la =) jom maen follow2x! hehe.

p/s --> Wan buat entry ni khas untuk pendamba mawar. kerana telah membantu wan dalam pencarian banner SAHABAT BLOGGER. Thanks pendamba mawar =)

6 comments :

Anis Adila Aris said...

uuuuu,,, nak jugak kena review :D

Rizwan Ewan said...

Anis Adila Aris --> nak juga? ala.. blog akak da famous #jealous ~ tk ley review. kalau da famous..hehe

EmmaSafa said...

mawar = rose

rosemawati - rose+mawa(r)+ti
=)
that's me!!!

Rizwan Ewan said...

haha!! yala =)

Pendamba Mawar said...

terima kasih wan... pendamba hargai

Rizwan Ewan said...

@Pendamba Mawar--> sama2x :D no prblm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers