Friday, June 17, 2011

Sambutan Hari Guru??

Assalamualaikum Semua? korang sihat? hrap2x la sihat. sekarang ni musim sakit. faham2x je la.. asyik hujan je. huhu.. ok la.. back to the topic asal.hehe. korang ada baca tidak entry wan sebelum ni? kalau belum klik SINI

Da baca entri 2 sampai habis? ni la hasilnya..layan picture2x kat bawa ni =)

taaaddaaaa!!! ni kek yang kami beli hasil daripada duit kami satu kelas (kelas wan 17orang je) harga kek ni rm50 1kg lebih je..mahal kan? huhuhu.. ~

mm..yummy2x!! nak lagi!! hehe

=) kenal x sape 3orang budak kat atas ni? *perasan budak.hehe 3 budak kat atas ni. merupakan blogger2x terkenal juga kat area wan =) kalau nak tengok blog dorang. korang cari la sendiri..hehe

Ni la cikgu wan. namanya Puan Haidah. ngee..sweetkn tengok guru kelas tiup lilin. hehe..

da tiup lilin. mestilah potong kek kan? takan potong kek baru nk tiup lilin. hehe. ek! budak baju biru ni kacau pemandangan betul!

ni wan! =) handsome tak? handsome kan! *perasan..

Gambar last! wan dengan cik daty ~ muka penat 2.. (~_~)

ok! sampai sini je entry kali ni. pape pun. tadi mmang detik2x manis buat kami 1kelas. hope dapat buat jamuan lagi nnti before after SPM . . amin . . 

p/s --> korang nak thu? tadi time jamuan 2. wan makan banyak. sampai nak meletup perut wan. hehe. jangan percaya la.. wan retis je =) jgn marah. btw, thanks da baca entry ni. LIKE la sekali ya.. =)

6 comments :

Rozuan Ismail said...

tetibe wan rasa nak jadi cikgu sekolah jugak.huhu

cucu umie said...

yeah ayie bkal guru sekolah...terase bila plak nak rase time tu..dihargai oleh pljar..huhu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

olooooooo ingat2 time sekolah2 dulu :)

Rizwan Ewan said...

Rozuan Ismail --> huhu! sma la.. jom jadi ckgu sklh..hehe

Rizwan Ewan said...

cucu umie --> yekw? wa.. bestnye kalau ank murid buatkn mcm ni jga..hehe kn.. kan?

Rizwan Ewan said...

miss lolly a.k.a luvfareda --> huuhu.. ;) nnti wan pun msti ingt mcm akak juga ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers