Rumah Idaman ! =)

7:57 PM

Assalamualaikum Semua? aiyooo ~ jam 10:34AM baru update blog. emm. faham2x je la. nape. haha!!
kalau nak thu nape jam 10 baru wan update? klik SINI.
ok.. korang nak tengok rumah yang wan nak sangat miliki??
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
V
ni la rumah 2!!! sape boleh buatkan wan rumah macam ni? sape boleh! wan akan kahwin dengan orang 2.. wakakakaaa !
rumah kat dalam picture d atas ni pilihan kedua wan.
rumah idaman wan dan pilihan nombor 1 wan yang ni
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
V
huhu!! wan nak rumah ni !! tapi. 1000tahun akan datang pun tk tahu g kalau dapat =( tapi tak mustahil kan wan dapat rumah macam ni.. hehe =) doakan wan k. semoga wan dapat miliki rumah macam ni. hehe..
ok la.. sampai sini je. byebye. kejap2x. kalau korang la kan? korang nak rumah yang pertama, kedua or dua2x tak nak?? hehe

You Might Also Like

8 comments

  1. rumah nombor 2. gile besttt.. heaven tol

    ReplyDelete
  2. ya! btul 2.. mmang best giler!da la atas laut

    ReplyDelete
  3. rumah yg nom 1 best..simple but very nice..^^

    ReplyDelete
  4. tikin --> rumah atas pokok 2? tk takut jatuh dri pokok..hehe

    ReplyDelete
  5. rumah no 2 ,, sweetnyaa .. i want !

    ReplyDelete
  6. cik nami -> ya!sma la cita rasa kita kn (^_^) rumah nmbr dia mmang sweet n best!

    ReplyDelete
  7. kalau dapat memiliki rumah no 1 kan best.

    ReplyDelete
  8. afiqazizan --> mmang best! klau rumah afiq mcm 2. wan tumpang ya..hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...