Friday, June 10, 2011

Rumah Idaman ! =)

Assalamualaikum Semua? aiyooo ~ jam 10:34AM baru update blog. emm. faham2x je la. nape. haha!!
kalau nak thu nape jam 10 baru wan update? klik SINI.
ok.. korang nak tengok rumah yang wan nak sangat miliki??
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
V
ni la rumah 2!!! sape boleh buatkan wan rumah macam ni? sape boleh! wan akan kahwin dengan orang 2.. wakakakaaa !
rumah kat dalam picture d atas ni pilihan kedua wan.
rumah idaman wan dan pilihan nombor 1 wan yang ni
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
ll
V
huhu!! wan nak rumah ni !! tapi. 1000tahun akan datang pun tk tahu g kalau dapat =( tapi tak mustahil kan wan dapat rumah macam ni.. hehe =) doakan wan k. semoga wan dapat miliki rumah macam ni. hehe..
ok la.. sampai sini je. byebye. kejap2x. kalau korang la kan? korang nak rumah yang pertama, kedua or dua2x tak nak?? hehe

8 comments :

Freaky said...

rumah nombor 2. gile besttt.. heaven tol

Rizwan Ewan said...

ya! btul 2.. mmang best giler!da la atas laut

tikin said...

rumah yg nom 1 best..simple but very nice..^^

Rizwan Ewan said...

tikin --> rumah atas pokok 2? tk takut jatuh dri pokok..hehe

=.= Cik Nami =.= said...

rumah no 2 ,, sweetnyaa .. i want !

Rizwan Ewan said...

cik nami -> ya!sma la cita rasa kita kn (^_^) rumah nmbr dia mmang sweet n best!

afiqazizan said...

kalau dapat memiliki rumah no 1 kan best.

Rizwan Ewan said...

afiqazizan --> mmang best! klau rumah afiq mcm 2. wan tumpang ya..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers