No matter what i do. i always forget to forget you....

6:12 AM

Assalamualaikum? dan selamat malam semua. ok! ni last entry wan untuk hari ni =) sebelum baca entry ni. pegi la mandi-manda. makan. dan pegi solat :) kalau da semua 2. duk diam-diam. dan offkan TV. baca betul2x. mesti fokus! jangan just duk baca entry ni. tapi fikiran melayang-layang memikirkan perkara lain. hihi. ok wan malas duk marapu nk bagi berbunga-bunga ayat pembuka bicara ni. haha! 

wan nak tanya you alls semua? pernah x? korang rasa macam kehilangan something? or seseorang? yang menyebabkan korang rasa sedih. dan tk de semangat nak hidup (T.T) kalau pernah jawab YES, pernah. kalau tak perah jawab NO, tak pernah. hehe.. gurau je. jangan marah ;) tapi wan nak tahu jawapan korang 2!!?? 

wan cakap macam ni. sebab. wan penah mengalami semua ni.sedih rasanya hati.. rasa macam nak bunuh diri pun ada. #tapi tak jadi bunuh diri. cuz. ada artikel wan baca. kalau bunuh diri tak de faedah. TUHAN marah kat manusia yang bunuh diri ni.!! kenapa Tuhan marah??? adoyy!! 2 soalan bonas la. hehe. lain kali tanya la soalan yang power2x sikit. Tuhan marah sebab.kan tuhan da bagi kita nyawa. jangan la sekali-kali mensia-siakan hidup kita ni. buat la benda-benda yang berfaedah sepanjang nyawa  kita masih kat dalam jasad kita =)

ek! da keluar dari topik utama plak ~ huhu. cuba korang baca dan fahami ayat ni betul2x! 
"No matter what i do. i always forget to forget you"
pernah tidak couple korang kata macam ni kat korang?? maksud wan XCOUPLE. kalau XCOUPLE wan pernah kata macam ni ! tapi dia tipu! dia tetap lupakan wan. (T.T) semua penipuan. huhu. maybe tak de jodoh kowt. maklum la. masih budak-budak time 2. sekarang ni plak. wan yang kata macam 2 kat COUPLE  wan *nampak sangat tipunya.hahahaa. Wan tipu je. kita sepatutnya kata macam 2 bukan kat COUPLE. tapi kat TUHAN, FAMILY, CIKGU, FRIEND. betulkan?? ;) baru la hidup kita ni berguna! bukan asyik nak couple je (~_~) *sindiran maut buat yang ada couple..hehe.. jangan marah.
....
....
motif wan tulis entry kali ni ~
ll
ll
ll
V
wan tetiba rasa sedih malam ni. macam nak nangis (~_~) setelah wan membaca entry dari belog sekolah wan. korang nak baca juga? klik SINI.
....
kalau korang da baca. komen kat sini. macam mna? korang rasa nak nangis juga? hehe..huhu..

You Might Also Like

16 comments

  1. heee...penah3..cinta Allah dan family lebihhh baekkk..
    jgn laa asyik nk couple nih segala bagaiii peacee :)

    ReplyDelete
  2. @freaky --> nk sedih juga! huhuhu ~ sedih je ok.. tk nangis! hehe

    ReplyDelete
  3. Nami da baca story tu .. YA Allah ,, mmg sedih .. isk isk

    ReplyDelete
  4. chill bro, lek la derr. haha

    bunga bukan sekuntum, kumbang hensem lu sorang.

    XD

    ReplyDelete
  5. rindu kawan lama ke ni.. kesahnyer.. :D

    ReplyDelete
  6. @nami --> sedih kan?? huhuhu ~ mmang sedih sangat2x !

    ReplyDelete
  7. @sergeant keroro --> hihi ! gua hensem ke? mksh2x <3

    ReplyDelete
  8. @Haffiz MohdNoor --> tk tahu la..maybe..huhuu

    ReplyDelete
  9. Hallo Rizwan, salam sahabat
    Ceritanya bagus.. ada pengalaman dan pembelajaran hidup didalamnya.

    ReplyDelete
  10. @Kang Salman --> hallo jga ;) dan salam sahabat ;) terima kasih ya =)

    ReplyDelete
  11. Hye..

    Huhue.. nangis juak baca... itupun sebab lagu sedih pun berkumandang sekali 'Muhasabah cinta' ... adeih...

    =') .. mmg berguna story tu.. thanks sebab share..

    ReplyDelete
  12. @mia --> hye jga ;) huhu ! wan hampir nangis. tpi tk nangis. hehe. huhuhu ~ mmang lagu 2 sedih2x1 huhu ~ welcome2x.. no problem..

    ReplyDelete
  13. pernah jugak..keilangan seorang yang istimewa dalam hidup ni sampai dah takde semangat nak hidup lagi.

    ReplyDelete
  14. @afiqazizan --> huhu ~ same with me (~_~) but, skrg da ada smngt smula ! time first2x kehilangan je sedih sangt2x! =(

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...