BERITA GEMPAK!! FOLLOWER BERACUN !! (18sx)

12:54 AM

 Assalamualaikum semua kepada geng2x blogger wan =) hari ni wan membuat blogwalking kat new blog. setelah sampai kat blog 2. wan pun klik la FOLLOW. dan wan follower ke 141 bagi blog 2. 
wan saje2x nak tengok senarai follower blog 2. dan wan terkejut dan hilang kewarasan selama 2seconds ! (O.O)  haha!! setelah wan terlihat seorang follower belog 2. layan pic kat bawah ni......

wan pun klik picture yang dalam bulatan merah 2.. =)

ni la yang kuar! OMG ! pe ke halnya dia ni ?? SANGAP ke? sampai menggelarkan dirinya
REAL ASIAN GIRL SEXY..? hahahaaa!!

Thanks korang yang sudi baca (~_~)

You Might Also Like

18 comments

  1. ambui rajinnya melihat senarai follower orang :)

    ReplyDelete
  2. @sesegar --> semestinya ;) nk tambah kenalan..hehe

    ReplyDelete
  3. Eeeeeeeeeeeeeeee! Tak senonoh!

    ReplyDelete
  4. THE LEKAT LEKIT STORY --> hehe. tk peka sangat~ tpi kalau benda2x mcm 2.. pekanya sangat2x! haha

    ReplyDelete
  5. @Kirin Selama Perak~ haha!! tk kenal la org 2.. kalau kenal t wan gtau.haha sruh dia follow belog KSP..haha

    ReplyDelete
  6. @diana --> mmang tk senonoh! hhuhu ~ jangan je.. nnti di follow belog diana (~_~) #pitamssss

    ReplyDelete
  7. sentap tgk follower tu..uish..xsenonoh..=.="

    ReplyDelete
  8. @Rozuan Ismail --> a'ah! bracun sesangat!huhu

    ReplyDelete
  9. @tikin --> huhu ! ni la kn follower BERACUN ! bleh tercemar belog kita huhu

    ReplyDelete
  10. eeeiii . geli geli ! hahah .
    smpai cemtuhh sekali noe depa .
    ado0yy . real asian girl sexy ! perghh ! hahah !

    ReplyDelete
  11. @dayah --> hahahaaa!! lawak la.. ! maybe nak famous la 2... smpai nama pun real asian girl sexy (~_~)

    ReplyDelete
  12. aiyok wan~~ dia minat kat wan..hahaha..

    ReplyDelete
  13. @cik duyung --> haha! #sobsob ! tk nk wei..haha

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...