Sunday, June 19, 2011

CONTEST GEMPAK !! by Aflina Affandi =)


hye hye hye ! wan join contest ni ! sebab contest ni senang je ! lagi pun hadiah memang gempak siot! wan nak jadi pemenang ! doakan wan menang ok! amin!! so ape lagi jom la join sekali. klik SINI. lagi pun syarat2x nya senang je. kalau nak tahu syarat2x juga klik SINI.

contest ni ada 3 kotegori. so wan pilih kategori yang kedua dan ketiga hope boleh =)

2:Untuk blogger lelaki ( Aflina Affandi yang akan pilih pemenang nya) 

DAN

3:Terbuka tapi ingat yang ni special sikit siapa dapat like terbanyak akan menang :)




ni la picture yang wan pertaruhkan =) wan dengan benda yang wan paling sayang !! iaitu ! BEG DOMO-KUN !! benda ni yang wan paling sayang ! kalau korang ada beg ni! konfom korang pun sayang ! =)

CONTEST NI BERAKHIR PADA 1 SEPTEMBER

kawan wan yang wan nk tag

11 comments :

Aflina Affandi said...

Goodluck :)

sangat setia said...

yup. gudluck. btw, nk menag cntest wan bole ? gagaga.

Cahya Qasehnya said...

Domo! Gud luck wan. :)

samizul.net said...

Apa nama patung tu? Domo? Lawak eh, hahaha..

APapun, selamat berjaya ya..! d(^^,)

nurul afifah said...

wah , dy ad bag domo kun la . jeles2 . gud luck bro :D

Rizwan Ewan said...

aflina affandi--> akak.. bagi la wan menang..huhu =)

Rizwan Ewan said...

sangat setia --> haha!! boleh je ;)

Rizwan Ewan said...

cahaya Qasehnya --> DOMO!!! thanks ;)

Rizwan Ewan said...

samizul.net --> lawak?? huhu.. =P abg jealous ek?? hehe

Rizwan Ewan said...

nurul afifah --> jgn ar jealous.. kalau wan menang. wan belikn bag domo..hehe

hidayah sapidih said...

comelnya beg tu..nak boleh?? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers