CONTEST GEMPAK !! by Aflina Affandi =)

7:05 AM


hye hye hye ! wan join contest ni ! sebab contest ni senang je ! lagi pun hadiah memang gempak siot! wan nak jadi pemenang ! doakan wan menang ok! amin!! so ape lagi jom la join sekali. klik SINI. lagi pun syarat2x nya senang je. kalau nak tahu syarat2x juga klik SINI.

contest ni ada 3 kotegori. so wan pilih kategori yang kedua dan ketiga hope boleh =)

2:Untuk blogger lelaki ( Aflina Affandi yang akan pilih pemenang nya) 

DAN

3:Terbuka tapi ingat yang ni special sikit siapa dapat like terbanyak akan menang :)




ni la picture yang wan pertaruhkan =) wan dengan benda yang wan paling sayang !! iaitu ! BEG DOMO-KUN !! benda ni yang wan paling sayang ! kalau korang ada beg ni! konfom korang pun sayang ! =)

CONTEST NI BERAKHIR PADA 1 SEPTEMBER

kawan wan yang wan nk tag

You Might Also Like

11 comments

  1. yup. gudluck. btw, nk menag cntest wan bole ? gagaga.

    ReplyDelete
  2. Apa nama patung tu? Domo? Lawak eh, hahaha..

    APapun, selamat berjaya ya..! d(^^,)

    ReplyDelete
  3. wah , dy ad bag domo kun la . jeles2 . gud luck bro :D

    ReplyDelete
  4. aflina affandi--> akak.. bagi la wan menang..huhu =)

    ReplyDelete
  5. sangat setia --> haha!! boleh je ;)

    ReplyDelete
  6. cahaya Qasehnya --> DOMO!!! thanks ;)

    ReplyDelete
  7. samizul.net --> lawak?? huhu.. =P abg jealous ek?? hehe

    ReplyDelete
  8. nurul afifah --> jgn ar jealous.. kalau wan menang. wan belikn bag domo..hehe

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...