PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH !!!! =)

1:37 AM

Bang Bang Bom !! hehe..
Assalamualaikum semua? anda merasa bosan di waktu cuti sekolah ni?
jom la join segmen pacik Ben kita ni  =) 



SOALAN ---> KENAPA WAN BUAT BLOG..??

~ MY ANSWER ~
  1. Ok..ok.. wan jawap. pertama sekali wan buat blog ni bertujuan nak tambah rakan-rakan n kenalan dari blogger. Cuz. kawan-kawan kat FACEBOOK n TWITTER semua sombong-sombong. huhu *siapa makan cili, dia la yang terasa pedasnya. 
  2. wan nak hilangkan rasa bosan duk umah ni. berblog lebih bagus dan dapat banyak faedah daripada duk bersosial kat luar sana. betul tak? ;) lagi pun. wan memang tak suka bersosial.hehe. 
  3. wan nak tambah lebih banyak pengetahuan tentang dunia maya / IT. terutamanya yang boleh menjana pendapatan macam blogspot ni. wan tengok zaman sekarang ni. ramai yang buat perniagaan kat blogspot ni ;)
  4. selain itu, wan buat blog ni. wan dapat baca banyak info2x semasa dan pelik2x.hehe. dunia blog memang best! dapat menambah pengetahuan wan ni yang duk jauh dari bandar *wan kan orang pedalaman. huhu..
  5. yang paling best ! wan dapat join GA , CONTEST or sewaktu dengannya. dapat hadiah 2! sape nak bagi hadiah free2x..? ada ke? tak de kan?? huhu *walaupun baru satu kali menang. huhu.


ok. Tu jelah. Kalau korang nak join jugak, sila klik SINI. Tetapi, segmen ni utk budak sekolah mcm wan saje ye. Yg dah habis sekolah, harap maklum jelah. tak boleh join ~ hehe

PEACE NO WARS!! <3

You Might Also Like

5 comments

  1. singgah dari belog Abg Ben...
    happy blogging...

    p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

    ReplyDelete
  2. singgah lawat blog budak sekolah!
    happy blogging!~
    feel free singgh blog sy ok!

    ReplyDelete
  3. wah! budak yang baik rupa nya. hehe.

    salam kenal dari blog abg beng :D

    ReplyDelete
  4. singgah baca n3 di sini..
    pengetua nak buat semakkan:)

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Thanks smua :) segmen mne satu yang korang tngok smpai tahu id wan??

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...