PELIK ? or CANTIK?

12:22 AM

Assalamualaikum semua? korang buat pe 2?? boring kan petang2x ni. huhu ~ sekarang wan kat sekolah. =) kat makmal komputer.. nak siapkan kerja kursus ADD MATH.. susah gila wei!! blank otak wan tetiba..huhu ~ sape sini yang teror ADD MATH 2.. ajar la wan ya.. huhu.. buat muka merayu. haha!!

ek! lain macam je tajuk entri wan kali ni. jom kita tengok picture ular kat bawa ni.

ll
ll
ll
ll
V

ll
ll
ll
V


ok! bagi pendapat korang tentang ular 2..  pelik ke ? or cantik? hehe. 


p/s --> entri sengal ! haha ~ tak tahu nak cite ape. ni la jadinya.........

You Might Also Like

12 comments

  1. mai sini cikgu math nak ajar lol..hehe add math okay shje yg pntg jgn tension2 buat,,buat slow2..

    ReplyDelete
  2. aku suka tingu bab warna putih tu..
    tp bab ular tu..
    eyaaaaaaarrrkkkkkk!!!!!
    i dun like it..

    ReplyDelete
  3. cucu umie --> huhu! susah (~_~)

    ReplyDelete
  4. pink diva --> haha! cute sesangat!!

    ReplyDelete
  5. mr_mrs mikko --> haha!! sama la! eeuwww..! geli sesangat tngok ular 2.!

    ReplyDelete
  6. buat num brape ? nak syaz tlg ? :D

    ReplyDelete
  7. add math? sangat seronok! try buat latihan banyak2. pasti pastu wan suke.

    ular tu sangaaaaattttt cantikkkk!!!!!seriuusssssss!!kalo dapat tu, memang sayang habis lahhh!

    ReplyDelete
  8. Eeei...!!! geli akak tengok...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. syazmeera yahya --> wan buat nmbr 3.. yang about kek kahwin 2 :) nak sngt2x!!

    ReplyDelete
  10. blueberry cheese --> da try buat ltihan bnyk2x.. tetap =,= huhuh...tk takut ke dngn ular ??????

    ReplyDelete
  11. cik rose cute --> haha! nmpk sngt akak takut ular :p

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...