NAK MAKAN BURGER AYAM HIDUP !!

4:18 AM

Assalamualaikum semua? sihat? hope you alls sihat =).
haha! lain macam je tajuk entri wan kali ni. wan letak tajuk ni. setelah wan melihat satu picture yang agak menggelikan.. eeeeuuuuuwwwwww!! ni la picture 2.!
ll
ll
V
Korang sanggup ke makan anak ayam yang masih hidup?? kalau wan konfom sanggup!!. kerja gila wei! hehe.  terus tak da selera wan nak makan..! huhuhu ~

entry ni just nak hilangkan rasa tension pada reader2x wan. yang rajin sesangat blogwalking ke blog wan. thanks so much!! 

p/s --> kalau korang komen sekali kan bagus. wan nak cari blog sape wan nak review kat blog wan. tapi tak tahu nk cari mcm mana. so. wan tengok je. sape paling banyak komen. wan buatkn entry khas buat korang. kira promo blog korang . =)

You Might Also Like

18 comments

  1. thanks being my follower yg ke-32...

    ReplyDelete
  2. ya.. :D sama-sama.. :D no prblm..hehe

    ReplyDelete
  3. btw..best blog u.....comel....tp, gmbr burger aym uh...comel!!

    ReplyDelete
  4. negara mana yg makan burger ayam idup ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Janatul Ashikin --> biasa je la..hehe =) huhu ~ hehe.. ayam....

    ReplyDelete
  6. Juaina Falihin --> huhu ! enta la negara mana.. msti negara yg kotor..hehe..huhu dan bukan negara islam

    ReplyDelete
  7. Scarlett O'Hara --> kesian sesangat.. blum semblh.. da d mkn hidup2x..huhu

    ReplyDelete
  8. ღ Sis Aieda ღ --> comel? ek! tk comel pun..LOL.. hehe

    ReplyDelete
  9. geli nye nak makan...nak masuk mulut pun tak sanggup -_-'

    ReplyDelete
  10. wah burge aym hdup... resepi bru
    lpas ni MD x leh cri mkn ar ha,..ha..

    ReplyDelete
  11. ish ,. xdew selera la nak kunyah anak ayam ,. hidop hidop pulak 2 ,. pegh ==

    ReplyDelete
  12. errr, kesian tgk anak ayam tuh. huhu

    ReplyDelete
  13. Aisyah Aina --> huhu! sma la ngan wan.. buat mcm 2..lagi la tk sanggup!!

    ReplyDelete
  14. sobri yaacob --> haha! tk tentu laku org yg jual resepi mcm 2..kang.. blum smpt makan. ank ayam 2 da lari...hehe

    ReplyDelete
  15. Nur Syazana --> bukan setakat hidup.. bulu ayam 2 pun blum cabut..! eeuww.. jadi pontianak la mcm ni..huhu

    ReplyDelete
  16. Asyraf Arif --> huuhu! mmang kesian..tk smpai hati buat mcm 2..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...