Monday, June 6, 2011

Follower bertuah Wan Yang ke-600! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.com

Hye Hye Hye ! happy sangat! cuz. hari ni tercapai juga hajat wan. untuk mempunyai 600follower. =) thanks you alls yang sudi membantu dan always menyokong wan. terutamanya kawan2x blogger yang rajin mengkomen di entry2x yang wan buat (^_^) syang you alls!!!!!!

tapi kali ni wan nk gtau. follower wan yang bertuah 2. ialah 

Tuan Tanah kepada belog

:44:  November 1997.
:43: Sweet 4teen.
:53: Kuching,Sarawak.
:h: Single.

ni sedikit info tentang dia.. jom terjah dan follow belog dia!! konfom dia follow 
korang balik =)

sebagai penghargaan wan bagi dia award!


adk farhan ! sila COPY AND PASTE PICTURE ni macam biasa. pastu letak la kat sidebar =)
! Thanks !


6 comments :

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana x ber tuah ? haha XD

Rizwan Ewan said...

zana la yg paling2x bertuah!!! hehe =)

kotak bulat said...

er.. jelesnya..~~
KB nk jugak dpt follower 600+
hehehe...
tahniah!!

Rizwan Ewan said...

hehe..jgn jelez :p kalau nk dpt 600+ fllwer..rajin2x la memfollow belog org..hehe thank thank thank !

afiqazizan said...

tahniah wan..(:

Rizwan Ewan said...

ok ! Thanks ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Blogger

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers