Unknown !

5:44 AM


hye hye hye. assalamualaikum semua? hrap you alls sihat2x je. tk de sakit-sakit.
mesti korang tertanya-tanya kan. nape tajuk entry wan kali ni unknown kan? hehe. sebenarnya kan. semenjak sehari dua ni. ada someone mesej wan. tapi wan tak kenal sape org 2.huhu. yang paling wan gelak n nak ketawa. orang 2. suka2x je dia panggi wan sayang. haha ! tk ke peliknya orang macam 2. kan? kan? macam ada something wrong je kat otak dia. haha! oopss.. alamak terlebih sudah #stacy..hehe.. =)
.....
lagi satu. semalam. ada someone send MMS yang agak menggelikan ke nombor wan. wan tk kenal sape orang 2. kalau korang nak tengok pic yang orang 2 send klik SINI. macam mana? apa pendapat korang. huhu ~
.....
da baca entry ni sampai habis? kalau da baca. cuba korang pandang belakang. huhu.. ada monster dlm pic 2..haha! *gurau je. jangan marah.
......

JOM klik LIKE ! <3 thanks . . =)

You Might Also Like

5 comments

  1. saje erk nak kene kan ,. huuu~ okay la 2 ,. layan jerk kalau orang da minat ^^

    ReplyDelete
  2. saje erk nak kene kan ,. huuu~ okay la 2 ,. layan jerk kalau orang da minat ^^

    ReplyDelete
  3. uhuhu.. jangan mrah ;) hehe.. layan? tk mau la.takut. hehe

    ReplyDelete
  4. okeylah tue panggil sayang..hehe

    ReplyDelete
  5. haha ! okey? yela 2.. kang lelaki mampos (~_~)

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...