HANCUR ! D*mn !

11:22 PM

sumber : yahoo.com

Assalamualaikum semua?. =,= korang buat apa? kat mane? dengan sape? huhu. wan sedih la. wan sedih sesangat. nak nangis. bleh ke wan nangis? hihi. kalau bleh wan nak nangis tak henti2x sampai air mata habis. supaya tak nangis lagi..huhuhuuu. 

aiyooo.. ape la wan ni. tetiba plak. sedih. picture kat atas ni picture baru wan and yang terbaru wan edit. ok x?? ok kan..hehe..

sekarang wan kat makmal komputer kat sekolah wan. tpi tak tahu nak buat apa. boring ! nak balik umah pun jauh. petang baru abg wan datang ambil ~

huhuhuu.. sedih..sedih..sedih.. nape ek! tak hujan. cuba la hujan kat best! sesuai juga time wan sedih + hujan = tidur. hehe

wan sedih ni ada sebab. 2la tajuk entri wan kali ni lain sikit. macam kejam je........ wan sedih ni. sebab. nape ek. kalau kita ada couple. couple kita 2 tk pandai faham apa yg kita cakap.???? nape????? wan confius ~ buat pe kita nk tipu kan.. siap buat ugutan nak bunuh diri lagi!

kalau betul2x bunuh diri siapa yang d persalahkan??? mesti la couple dia....or yang terdekat kan? kan? 

sakit kepala wan! sudah la kerja kursus ADD MATH and ACCOUNT wan belum siap!! huhuhuhu. ok la ~ wan betul2x sedih. tpi wan tak nak nangis. kang kwan2x n parents wan tahu wan nangis. malu la plak. =,= wan nangis dalam hati je la. huhuhu.. =(

p/s --> wan tertarik nak SINGLE semula ~

You Might Also Like

2 comments

  1. sekadar kalam sepi...
    saja2 ziarah mengziarahi...

    ReplyDelete
  2. trima kasih sudi menziarahi.. :')

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...