"Da Best Memory Contest"

6:38 AM

Assalamualaikum? yeah2x!! wan join contest ni !! =) korang tk nk join? kalau nak join..
klik je kat --> Da Best Memory Contest !!
salah satu syaratnya..
 [letakkan sekeping gambar yang bagi korang mempunyai memori yang korang tak kan lupakan]


Ni la Gambar yang wan letak sebagai taruhan. bagi contest ni. hehe =) picture ni di ambil time wan form4/2010 bersama rakan-rakan wan yang lain. picture ni mempunyai memory yang wan tak dapat lupakan (~_~) korang nak tahu kenapa wan tak dapat lupakan? 

Time ni. kami semua happy ! dan berharap dapat melanjutkan pelajaran ke UITM, UMS, UKM, FORM5 bersama-sama. tapi ape boleh buat. salah seorang kawan wan. tak dapat melanjutkan pelajaran ke form5. 

(T.T) huhu..dia ni bukan setakat kawan. tapi best friend wan ! =( walaupun rmai yang tk suka kat perangai dia. dia tetap best friend wan. dia la kawan wan bergosip study kat kelas. time form4. meja wan dan dia berdekat. so kami rapat la. kalau dia tk hadir ke sekolah. senyap je kelas wan. 

btw.. wan rindu kat semua kawan wan ni !! =( ni la kenangan terindah bagi wan kat form4. lepas habis form5 nanti. tk tahu la kalau dapat melanjutkan pelajaran bersama-sama lagi. huhu!

T.A.M.A.T

wan nak tag best friend wan juga!! <3
Shekyn
Daty

You Might Also Like

12 comments

  1. wahhhhh..tenkiu join! comey picture tu. rindu zaman skola dulu sob3

    ReplyDelete
  2. @zie :: welcome2x :D comey? (~_~) thanks.. biasa je la..hehe... huhu ~ mmang rindu dngn zaman sklh...huhuhu

    ReplyDelete
  3. waaaa..rindu nk sekolah balik la pulakkk..hehe

    ReplyDelete
  4. sedih plax wan bca p0st k0w yank neii . serius . kuar air mata saa baca nunk ! hoho . maseh tag . nak j0in sma laa (=

    ReplyDelete
  5. @missnadh :: hehe.. jom la akak ! sklh balik ngan wan.. =)

    ReplyDelete
  6. @shekyn :: hoho ~ me 2..sedih!! =( rindu dengan you alls smua! =(

    ReplyDelete
  7. mekasih join.... g.luck k..

    ReplyDelete
  8. ct aja :: sma2x akak ! =) thanks..

    ReplyDelete

Mohd Rizwan. Powered by Blogger.

Cerita Menarik

Kerana Mak Mertua, Isteri Kena Talak 3

Cerita ni bukan rekaan semata-mata mahupun drama dalam tv. tapi ni betul-betul terjadi. tak nak cakap panjang jom baca cerita sebenar dari ...